Ile kalorii ma Szczupak świeży?

Szczupak świeży ma 81 kcal (324 kJ) na 100g produktu.
Szczupak świeży to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Szczupak świeży

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
81
kcal
324
kJ
CHOLESTEROL 63.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
290
mg
OMEGA-6
80
mg
OMEGA-9
180
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
11 788 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 90 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 550 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 17,620 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
79.8 g 0.8 g 0.0 g 18.4 g 1.0 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 14.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.09 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.07 mg
Witamina B3 (Niacyna) 3.00 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.15 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 9.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 9.00 μg
Witamina C 1.30 mg
Witamina D 0.90 μg
Witamina E 0.79 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 63.00 mg
Sól 0.16 g
Potas 304.00 mg
Wapń 20.00 mg
Fosfor 215.00 mg
Magnez 27.00 mg
Żelazo 0.60 mg
Cynk 0.66 mg
Miedź 0.06 mg
Mangan 0.04 mg
Jod 8.00 μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.03 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.04 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.02 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.09 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.06 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.02 g
Kwas Erukowy C22:1 0.01 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.03 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.05 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.05 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.06 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.01 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.17 g

Aminokwasy

Izoleucyna 968 mg
Leucyna 1,471 mg
Lizyna 1,471 mg
Metionina 561 mg
Cystyna 208 mg
Fenyloalanina 574 mg
Tyrozyna 627 mg
Treonina 808 mg
Tryptofan 265 mg
Walina 1,152 mg
Arginina 1,092 mg
Histydyna 395 mg
Alanina 1,149 mg
Kwas asparaginowy 1,773 mg
Kwas glutaminowy 2,656 mg
Glicyna 1,149 mg
Prolina 1,112 mg
Seryna 997 mg