Strucla z makiem ma 369 kcal (1476 kJ) na 100g produktu.
Strucla z makiem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
369 kcal |
1,476 kJ |
CHOLESTEROL | 35.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 140 mg |
OMEGA-6 5,270 mg |
OMEGA-9 5,440 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 3 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,097 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 47 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 3,470 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 10,850 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 7,962 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23.6 g | 15.5 g | 51.2 g | 8.3 g | 1.4 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 19.10 | g |
Laktoza | 0.40 | g |
Skrobia | 23.20 | g |
Błonnik pokarmowy | 4.40 | g |
Witamina A | 80.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.13 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.63 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.08 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 29.60 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 29.60 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.60 | μg |
Witamina E | 1.87 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 92.00 | mg |
Sól | 0.23 | g |
Potas | 235.00 | mg |
Wapń | 228.00 | mg |
Fosfor | 225.00 | mg |
Magnez | 83.00 | mg |
Żelazo | 2.10 | mg |
Cynk | 1.03 | mg |
Miedź | 0.12 | mg |
Mangan | 0.75 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.01 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.02 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.02 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.15 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.09 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.02 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.14 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.02 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.03 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 5.38 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.03 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 5.27 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.13 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 350 | mg |
Leucyna | 600 | mg |
Lizyna | 355 | mg |
Metionina | 159 | mg |
Cystyna | 198 | mg |
Fenyloalanina | 382 | mg |
Tyrozyna | 175 | mg |
Treonina | 307 | mg |
Tryptofan | 95 | mg |
Walina | 444 | mg |
Arginina | 551 | mg |
Histydyna | 203 | mg |
Alanina | 353 | mg |
Kwas asparaginowy | 579 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,118 | mg |
Glicyna | 341 | mg |
Prolina | 667 | mg |
Seryna | 392 | mg |