Ile kalorii ma Sok marchwiowo-jabłkowy?

Sok marchwiowo-jabłkowy ma 48 kcal (192 kJ) na 100g produktu.
Sok marchwiowo-jabłkowy to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Sok marchwiowo-jabłkowy

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
48
kcal
192
kJ
CHOLESTEROL 0.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
10
mg
OMEGA-6
70
mg
OMEGA-9
10
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
8 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 301 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
5 12 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
1 30 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 90 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 504 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
86.9 g 0.2 g 12.1 g 0.5 g 0.3 g

Węglowodany

Glukoza 1.40 g
Fruktoza 2.80 g
Sacharoza 5.60 g
Laktoza - g
Skrobia 0.20 g
Błonnik pokarmowy 2.20 g

Witaminy

Witamina A 598.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.03 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.03 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.23 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.07 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 9.40 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) - μg
Witamina C 3.90 mg
Witamina D - μg
Witamina E 0.39 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 30.00 mg
Sól 0.08 g
Potas 158.00 mg
Wapń 15.00 mg
Fosfor 15.00 mg
Magnez 7.00 mg
Żelazo 0.30 mg
Cynk 0.19 mg
Miedź 0.05 mg
Mangan 0.10 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.03 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 - g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 - g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.01 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.07 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.01 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 21 mg
Leucyna 33 mg
Lizyna 30 mg
Metionina 7 mg
Cystyna 7 mg
Fenyloalanina 18 mg
Tyrozyna 13 mg
Treonina 21 mg
Tryptofan 5 mg
Walina 28 mg
Arginina 26 mg
Histydyna 11 mg
Alanina 32 mg
Kwas asparaginowy 96 mg
Kwas glutaminowy 113 mg
Glicyna 21 mg
Prolina 19 mg
Seryna 24 mg