Ile kalorii ma Śledź wędzony "Pikling"?

Śledź wędzony "Pikling" ma 216 kcal (864 kJ) na 100g produktu.
Śledź wędzony "Pikling" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Śledź wędzony "Pikling"

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
216
kcal
864
kJ
CHOLESTEROL 90.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
1,790
mg
OMEGA-6
2,550
mg
OMEGA-9
6,820
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
9 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
11 4,702 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 2,100 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 11,160 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 20,845 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
60.6 g 14.3 g 0.0 g 21.8 g 3.3 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 14.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.04 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.25 mg
Witamina B3 (Niacyna) 3.50 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.35 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 5.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 5.00 μg
Witamina C - mg
Witamina D 20.00 μg
Witamina E 1.60 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 1,170.00 mg
Sól 2.93 g
Potas 285.00 mg
Wapń 32.00 mg
Fosfor 254.00 mg
Magnez 33.00 mg
Żelazo 1.40 mg
Cynk 1.68 mg
Miedź 0.33 mg
Mangan 0.04 mg
Jod 30.00 μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.35 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.59 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.16 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 1.03 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 1.36 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 2.09 g
Kwas Erukowy C22:1 2.34 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 2.49 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.22 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.06 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 1.03 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.09 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.45 g

Aminokwasy

Izoleucyna 1,141 mg
Leucyna 1,734 mg
Lizyna 1,734 mg
Metionina 661 mg
Cystyna 245 mg
Fenyloalanina 786 mg
Tyrozyna 740 mg
Treonina 953 mg
Tryptofan 277 mg
Walina 1,357 mg
Arginina 1,287 mg
Histydyna 466 mg
Alanina 1,354 mg
Kwas asparaginowy 2,090 mg
Kwas glutaminowy 3,131 mg
Glicyna 1,354 mg
Prolina 1,311 mg
Seryna 1,177 mg