Ile kalorii ma Śledź marynowany?

Śledź marynowany ma 193 kcal (772 kJ) na 100g produktu.
Śledź marynowany to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Śledź marynowany

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
193
kcal
772
kJ
CHOLESTEROL 60.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
2,100
mg
OMEGA-6
340
mg
OMEGA-9
5,080
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
9 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
11 4,069 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
1 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 2,730 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 7,520 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 15,809 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
64.9 g 12.6 g 3.4 g 16.5 g 2.6 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 3.00 g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 13.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.13 mg
Witamina B3 (Niacyna) 2.50 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.15 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 5.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 5.00 μg
Witamina C - mg
Witamina D 12.00 μg
Witamina E 1.00 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 1,090.00 mg
Sól 2.73 g
Potas 74.00 mg
Wapń 18.00 mg
Fosfor 149.00 mg
Magnez 12.00 mg
Żelazo 0.70 mg
Cynk 0.53 mg
Miedź 0.12 mg
Mangan 0.02 mg
Jod 24.30 μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.87 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.75 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.11 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.70 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 1.61 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.98 g
Kwas Erukowy C22:1 1.79 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.29 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.22 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.05 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.70 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.07 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 1.11 g

Aminokwasy

Izoleucyna 827 mg
Leucyna 1,338 mg
Lizyna 1,986 mg
Metionina 538 mg
Cystyna 138 mg
Fenyloalanina 662 mg
Tyrozyna 579 mg
Treonina 689 mg
Tryptofan 172 mg
Walina 965 mg
Arginina 965 mg
Histydyna 455 mg
Alanina 1,200 mg
Kwas asparaginowy 1,655 mg
Kwas glutaminowy 2,082 mg
Glicyna 965 mg
Prolina 593 mg
Seryna 689 mg