Sernik krakowski ma 328 kcal (1312 kJ) na 100g produktu.
Sernik krakowski to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
328 kcal |
1,312 kJ |
CHOLESTEROL | 44.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 150 mg |
OMEGA-6 980 mg |
OMEGA-9 5,140 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 3 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 703 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 37 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 6,350 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 6,270 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 13,384 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
33.5 g | 13.4 g | 38.2 g | 14.0 g | 0.9 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 19.80 | g |
Laktoza | 2.70 | g |
Skrobia | 14.10 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.50 | g |
Witamina A | 136.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.35 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.30 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.06 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 18.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 18.00 | μg |
Witamina C | 0.30 | mg |
Witamina D | 0.56 | μg |
Witamina E | 1.49 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 85.00 | mg |
Sól | 0.21 | g |
Potas | 127.00 | mg |
Wapń | 89.00 | mg |
Fosfor | 176.00 | mg |
Magnez | 11.00 | mg |
Żelazo | 0.50 | mg |
Cynk | 0.92 | mg |
Miedź | 0.04 | mg |
Mangan | 0.07 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.04 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.04 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.05 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.13 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.31 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.82 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.08 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 3.35 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.05 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.46 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.02 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.07 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.02 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.17 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.02 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 4.83 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.03 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.98 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.14 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 658 | mg |
Leucyna | 1,155 | mg |
Lizyna | 867 | mg |
Metionina | 335 | mg |
Cystyna | 157 | mg |
Fenyloalanina | 654 | mg |
Tyrozyna | 621 | mg |
Treonina | 594 | mg |
Tryptofan | 180 | mg |
Walina | 867 | mg |
Arginina | 479 | mg |
Histydyna | 351 | mg |
Alanina | 440 | mg |
Kwas asparaginowy | 895 | mg |
Kwas glutaminowy | 3,229 | mg |
Glicyna | 296 | mg |
Prolina | 1,375 | mg |
Seryna | 825 | mg |