Sernik bez ciasta ma 365 kcal (1460 kJ) na 100g produktu.
Sernik bez ciasta to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
365 kcal |
1,460 kJ |
| CHOLESTEROL | 117.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 180 mg |
OMEGA-6 580 mg |
OMEGA-9 5,760 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,509 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 32 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 10,620 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 6,520 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 12,868 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 30.5 g | 18.3 g | 36.8 g | 13.5 g | 0.9 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 19.10 | g |
| Laktoza | 1.80 | g |
| Skrobia | 10.80 | g |
| Błonnik pokarmowy | 0.70 | g |
| Witamina A | 200.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.32 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.20 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.09 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 15.40 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 15.40 | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | 0.62 | μg |
| Witamina E | 0.84 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 232.00 | mg |
| Sól | 0.58 | g |
| Potas | 150.00 | mg |
| Wapń | 230.00 | mg |
| Fosfor | 303.00 | mg |
| Magnez | 12.00 | mg |
| Żelazo | 0.80 | mg |
| Cynk | 1.03 | mg |
| Miedź | 0.07 | mg |
| Mangan | 0.09 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | 0.22 | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | 0.14 | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.10 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.31 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.48 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 1.77 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.18 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 5.54 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.12 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 1.75 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.01 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.18 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | 0.08 | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.39 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.07 | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 5.03 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.01 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 0.58 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.16 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.02 | g |
| Izoleucyna | 677 | mg |
| Leucyna | 1,125 | mg |
| Lizyna | 853 | mg |
| Metionina | 344 | mg |
| Cystyna | 134 | mg |
| Fenyloalanina | 636 | mg |
| Tyrozyna | 633 | mg |
| Treonina | 603 | mg |
| Tryptofan | 202 | mg |
| Walina | 875 | mg |
| Arginina | 534 | mg |
| Histydyna | 335 | mg |
| Alanina | 476 | mg |
| Kwas asparaginowy | 936 | mg |
| Kwas glutaminowy | 2,776 | mg |
| Glicyna | 299 | mg |
| Prolina | 1,190 | mg |
| Seryna | 843 | mg |