Serek typu "Fromage" naturalny ma 384 kcal (1536 kJ) na 100g produktu.
Serek typu "Fromage" naturalny to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
384 kcal |
1,536 kJ |
CHOLESTEROL | 113.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 140 mg |
OMEGA-6 500 mg |
OMEGA-9 9,430 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
11 | 1,639 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
1 | 2 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 25,040 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 10,070 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 9,742 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
48.8 g | 37.1 g | 2.4 g | 10.2 g | 1.5 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | - | g |
Laktoza | 2.10 | g |
Skrobia | - | g |
Błonnik pokarmowy | - | g |
Witamina A | 362.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.02 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.25 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.11 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.05 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 13.90 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 13.90 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.37 | μg |
Witamina E | 1.14 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 396.00 | mg |
Sól | 0.99 | g |
Potas | 66.00 | mg |
Wapń | 55.00 | mg |
Fosfor | 123.00 | mg |
Magnez | 8.00 | mg |
Żelazo | 0.20 | mg |
Cynk | 0.51 | mg |
Miedź | 0.02 | mg |
Mangan | 0.01 | mg |
Jod | 3.00 | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.17 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.21 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.21 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.70 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 1.07 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 4.58 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.52 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 13.67 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.31 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 3.57 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.03 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.37 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.13 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.86 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.10 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 7.97 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.50 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.14 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 502 | mg |
Leucyna | 866 | mg |
Lizyna | 681 | mg |
Metionina | 248 | mg |
Cystyna | 64 | mg |
Fenyloalanina | 465 | mg |
Tyrozyna | 510 | mg |
Treonina | 460 | mg |
Tryptofan | 140 | mg |
Walina | 665 | mg |
Arginina | 321 | mg |
Histydyna | 259 | mg |
Alanina | 303 | mg |
Kwas asparaginowy | 679 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,227 | mg |
Glicyna | 182 | mg |
Prolina | 1,008 | mg |
Seryna | 622 | mg |