Ser rokpol pełnotłusty ma 366 kcal (1464 kJ) na 100g produktu.
Ser rokpol pełnotłusty to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
366 kcal |
1,464 kJ |
CHOLESTEROL | 99.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 440 mg |
OMEGA-6 410 mg |
OMEGA-9 9,740 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
11 | 5,772 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
1 | 0 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 18,260 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 10,590 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 21,767 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
41.3 g | 30.6 g | 0.1 g | 22.6 g | 5.4 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | - | g |
Laktoza | 0.10 | g |
Skrobia | - | g |
Błonnik pokarmowy | - | g |
Witamina A | 521.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.40 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.57 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.15 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 37.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 37.00 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.70 | μg |
Witamina E | 0.50 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 1,368.00 | mg |
Sól | 3.42 | g |
Potas | 109.00 | mg |
Wapń | 530.00 | mg |
Fosfor | 322.00 | mg |
Magnez | 20.00 | mg |
Żelazo | 0.50 | mg |
Cynk | 2.54 | mg |
Miedź | 0.05 | mg |
Mangan | 0.02 | mg |
Jod | 40.00 | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.93 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.57 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.34 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.81 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 1.01 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 3.24 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.31 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 7.52 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.29 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 3.24 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.41 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.20 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.78 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.31 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 8.04 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.41 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.44 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 1,007 | mg |
Leucyna | 1,838 | mg |
Lizyna | 1,658 | mg |
Metionina | 528 | mg |
Cystyna | 126 | mg |
Fenyloalanina | 1,120 | mg |
Tyrozyna | 1,316 | mg |
Treonina | 834 | mg |
Tryptofan | 326 | mg |
Walina | 1,431 | mg |
Arginina | 714 | mg |
Histydyna | 605 | mg |
Alanina | 649 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,496 | mg |
Kwas glutaminowy | 4,985 | mg |
Glicyna | 415 | mg |
Prolina | 2,313 | mg |
Seryna | 1,240 | mg |