Ser oscypek ma 372 kcal (1488 kJ) na 100g produktu.
Ser oscypek to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
372 kcal |
1,488 kJ |
| CHOLESTEROL | 80.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 290 mg |
OMEGA-6 340 mg |
OMEGA-9 8,580 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
2 | 0 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 6,714 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
0 | 0 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 14,850 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 9,210 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
0 | 0 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 34.2 g | 26.9 g | 2.3 g | 0.0 g | 36.6 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | - | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | - | g |
| Błonnik pokarmowy | - | g |
| Witamina A | - | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | - | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.15 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | - | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | - | μg |
| Witamina E | - | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 1,442.00 | mg |
| Sól | 3.61 | g |
| Potas | 82.00 | mg |
| Wapń | 891.00 | mg |
| Fosfor | 635.00 | mg |
| Magnez | 54.00 | mg |
| Żelazo | 0.90 | mg |
| Cynk | 3.69 | mg |
| Miedź | 0.40 | mg |
| Mangan | 0.07 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | 0.11 | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.17 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.63 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.64 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 2.75 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.39 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 6.58 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.17 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 3.37 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.04 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.06 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.48 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.05 | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 7.97 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 0.34 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.29 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | - | mg |
| Leucyna | - | mg |
| Lizyna | - | mg |
| Metionina | - | mg |
| Cystyna | - | mg |
| Fenyloalanina | - | mg |
| Tyrozyna | - | mg |
| Treonina | - | mg |
| Tryptofan | - | mg |
| Walina | - | mg |
| Arginina | - | mg |
| Histydyna | - | mg |
| Alanina | - | mg |
| Kwas asparaginowy | - | mg |
| Kwas glutaminowy | - | mg |
| Glicyna | - | mg |
| Prolina | - | mg |
| Seryna | - | mg |