Ile kalorii ma Sałatka z czerwonej kapusty konserwowa?

Sałatka z czerwonej kapusty konserwowa ma 90 kcal (360 kJ) na 100g produktu.
Sałatka z czerwonej kapusty konserwowa to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Sałatka z czerwonej kapusty konserwowa

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
90
kcal
360
kJ
CHOLESTEROL 0.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
20
mg
OMEGA-6
40
mg
OMEGA-9
10
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
8 17 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,937 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
5 22 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
1 20 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 70 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 1,065 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
74.4 g 0.1 g 21.9 g 1.1 g 2.5 g

Węglowodany

Glukoza 1.20 g
Fruktoza 0.80 g
Sacharoza 18.30 g
Laktoza - g
Skrobia 0.10 g
Błonnik pokarmowy 1.50 g

Witaminy

Witamina A 1.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.04 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.39 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.12 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 13.40 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) - μg
Witamina C 16.00 mg
Witamina D - μg
Witamina E 0.78 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 776.00 mg
Sól 1.94 g
Potas 160.00 mg
Wapń 28.00 mg
Fosfor 19.00 mg
Magnez 13.00 mg
Żelazo 0.30 mg
Cynk 0.26 mg
Miedź 0.06 mg
Mangan 0.15 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.02 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 - g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 - g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.01 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.04 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.02 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 49 mg
Leucyna 84 mg
Lizyna 49 mg
Metionina 17 mg
Cystyna 18 mg
Fenyloalanina 47 mg
Tyrozyna 29 mg
Treonina 59 mg
Tryptofan 17 mg
Walina 67 mg
Arginina 131 mg
Histydyna 40 mg
Alanina 80 mg
Kwas asparaginowy 103 mg
Kwas glutaminowy 137 mg
Glicyna 75 mg
Prolina 57 mg
Seryna 65 mg