Ile kalorii ma Sałatka pikantna z makreli?

Sałatka pikantna z makreli ma 185 kcal (740 kJ) na 100g produktu.
Sałatka pikantna z makreli to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Sałatka pikantna z makreli

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
185
kcal
740
kJ
CHOLESTEROL 36.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
1,910
mg
OMEGA-6
1,710
mg
OMEGA-9
6,410
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 17 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,798 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
4 2,170 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 10,030 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 9,761 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
67.0 g 13.2 g 6.9 g 10.2 g 2.7 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 2.80 g
Laktoza - g
Skrobia 0.10 g
Błonnik pokarmowy 1.30 g

Witaminy

Witamina A 144.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.11 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.21 mg
Witamina B3 (Niacyna) 4.38 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.44 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 8.30 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 8.30 μg
Witamina C 8.30 mg
Witamina D 1.39 μg
Witamina E 2.96 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 621.00 mg
Sól 1.55 g
Potas 425.00 mg
Wapń 25.00 mg
Fosfor 141.00 mg
Magnez 31.00 mg
Żelazo 0.90 mg
Cynk 0.46 mg
Miedź 0.12 mg
Mangan 0.12 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.40 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.30 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.43 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.04 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.41 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 4.77 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.46 g
Kwas Erukowy C22:1 0.77 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 1.63 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.94 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.08 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.30 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.06 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.53 g

Aminokwasy

Izoleucyna 485 mg
Leucyna 798 mg
Lizyna 764 mg
Metionina 276 mg
Cystyna 104 mg
Fenyloalanina 391 mg
Tyrozyna 289 mg
Treonina 440 mg
Tryptofan 127 mg
Walina 539 mg
Arginina 549 mg
Histydyna 371 mg
Alanina 835 mg
Kwas asparaginowy 1,071 mg
Kwas glutaminowy 1,765 mg
Glicyna 616 mg
Prolina 368 mg
Seryna 413 mg