Rożki z ciasta francuskiego z jabłkami ma 397 kcal (1588 kJ) na 100g produktu.
Rożki z ciasta francuskiego z jabłkami to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
397 kcal |
1,588 kJ |
| CHOLESTEROL | 43.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 260 mg |
OMEGA-6 1,990 mg |
OMEGA-9 9,620 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 6 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 689 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 35 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 11,890 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 11,870 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 4,868 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 30.7 g | 25.1 g | 38.6 g | 5.0 g | 0.6 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 3.30 | g |
| Laktoza | 0.20 | g |
| Skrobia | 30.20 | g |
| Błonnik pokarmowy | 1.70 | g |
| Witamina A | 216.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.05 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.47 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.02 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 13.70 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 13.70 | μg |
| Witamina C | 1.70 | mg |
| Witamina D | 0.94 | μg |
| Witamina E | 3.21 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 149.00 | mg |
| Sól | 0.37 | g |
| Potas | 105.00 | mg |
| Wapń | 14.00 | mg |
| Fosfor | 40.00 | mg |
| Magnez | 7.00 | mg |
| Żelazo | 0.70 | mg |
| Cynk | 0.36 | mg |
| Miedź | 0.06 | mg |
| Mangan | 0.14 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | 0.03 | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | 0.06 | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.09 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.24 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.59 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 1.57 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.17 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 6.25 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.10 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 2.75 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.04 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.11 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | 0.04 | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.28 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.03 | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 9.11 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.05 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 1.99 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.26 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 171 | mg |
| Leucyna | 351 | mg |
| Lizyna | 149 | mg |
| Metionina | 93 | mg |
| Cystyna | 171 | mg |
| Fenyloalanina | 246 | mg |
| Tyrozyna | 86 | mg |
| Treonina | 142 | mg |
| Tryptofan | 40 | mg |
| Walina | 210 | mg |
| Arginina | 193 | mg |
| Histydyna | 120 | mg |
| Alanina | 154 | mg |
| Kwas asparaginowy | 222 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,664 | mg |
| Glicyna | 170 | mg |
| Prolina | 586 | mg |
| Seryna | 242 | mg |