Rolada z masą makową ma 357 kcal (1428 kJ) na 100g produktu.
Rolada z masą makową to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
357 kcal |
1,428 kJ |
| CHOLESTEROL | 107.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 110 mg |
OMEGA-6 5,180 mg |
OMEGA-9 5,340 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 3 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,178 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 41 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 3,780 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 10,630 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 9,007 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 26.4 g | 15.8 g | 46.6 g | 9.4 g | 1.8 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 27.30 | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | 9.50 | g |
| Błonnik pokarmowy | 4.50 | g |
| Witamina A | 158.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.23 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.56 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.10 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 19.00 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 19.00 | μg |
| Witamina C | 0.50 | mg |
| Witamina D | 0.79 | μg |
| Witamina E | 1.58 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 52.00 | mg |
| Sól | 0.13 | g |
| Potas | 369.00 | mg |
| Wapń | 244.00 | mg |
| Fosfor | 275.00 | mg |
| Magnez | 103.00 | mg |
| Żelazo | 2.80 | mg |
| Cynk | 1.52 | mg |
| Miedź | 0.29 | mg |
| Mangan | 0.82 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.01 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.01 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.10 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.06 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.40 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 1.18 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.02 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.06 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 5.26 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.02 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 5.17 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.09 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.01 | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.02 | g |
| Izoleucyna | 451 | mg |
| Leucyna | 705 | mg |
| Lizyna | 486 | mg |
| Metionina | 213 | mg |
| Cystyna | 202 | mg |
| Fenyloalanina | 449 | mg |
| Tyrozyna | 252 | mg |
| Treonina | 399 | mg |
| Tryptofan | 123 | mg |
| Walina | 575 | mg |
| Arginina | 686 | mg |
| Histydyna | 225 | mg |
| Alanina | 479 | mg |
| Kwas asparaginowy | 884 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,819 | mg |
| Glicyna | 393 | mg |
| Prolina | 542 | mg |
| Seryna | 523 | mg |