Placek z kruszonką ma 376 kcal (1504 kJ) na 100g produktu.
Placek z kruszonką to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
376 kcal |
1,504 kJ |
CHOLESTEROL | 35.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 180 mg |
OMEGA-6 1,710 mg |
OMEGA-9 6,270 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 3 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 361 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 56 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 4,700 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 8,160 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 7,319 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21.8 g | 13.6 g | 56.7 g | 7.5 g | 0.4 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 15.30 | g |
Laktoza | 0.90 | g |
Skrobia | 38.30 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.40 | g |
Witamina A | 91.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.07 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.13 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.69 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.03 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 31.50 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 31.50 | μg |
Witamina C | 0.10 | mg |
Witamina D | 0.67 | μg |
Witamina E | 2.02 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 35.00 | mg |
Sól | 0.09 | g |
Potas | 111.00 | mg |
Wapń | 38.00 | mg |
Fosfor | 77.00 | mg |
Magnez | 10.00 | mg |
Żelazo | 0.90 | mg |
Cynk | 0.58 | mg |
Miedź | 0.06 | mg |
Mangan | 0.16 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.01 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.01 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.02 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.03 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.20 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.17 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.88 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.01 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.33 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.04 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.01 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.04 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 6.19 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.03 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 1.71 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.17 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 288 | mg |
Leucyna | 547 | mg |
Lizyna | 281 | mg |
Metionina | 155 | mg |
Cystyna | 236 | mg |
Fenyloalanina | 379 | mg |
Tyrozyna | 163 | mg |
Treonina | 234 | mg |
Tryptofan | 68 | mg |
Walina | 351 | mg |
Arginina | 310 | mg |
Histydyna | 182 | mg |
Alanina | 260 | mg |
Kwas asparaginowy | 352 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,296 | mg |
Glicyna | 252 | mg |
Prolina | 814 | mg |
Seryna | 385 | mg |