Pieczywo półfrancuskie z serem ma 396 kcal (1584 kJ) na 100g produktu.
Pieczywo półfrancuskie z serem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
396 kcal |
1,584 kJ |
| CHOLESTEROL | 11.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 190 mg |
OMEGA-6 1,710 mg |
OMEGA-9 4,680 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 3 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,364 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 66 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 2,980 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 6,580 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 10,285 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 11.4 g | 10.0 g | 66.6 g | 10.7 g | 1.3 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 16.00 | g |
| Laktoza | 1.40 | g |
| Skrobia | 46.40 | g |
| Błonnik pokarmowy | 1.70 | g |
| Witamina A | 73.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.11 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.17 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.86 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.06 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 37.00 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 37.00 | μg |
| Witamina C | 0.10 | mg |
| Witamina D | 0.55 | μg |
| Witamina E | 1.94 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 292.00 | mg |
| Sól | 0.73 | g |
| Potas | 149.00 | mg |
| Wapń | 51.00 | mg |
| Fosfor | 120.00 | mg |
| Magnez | 20.00 | mg |
| Żelazo | 1.10 | mg |
| Cynk | 0.93 | mg |
| Miedź | 0.10 | mg |
| Mangan | 0.31 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | 0.01 | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | 0.01 | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.02 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.03 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.18 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.13 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 1.46 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 1.10 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.02 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.01 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.02 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 4.61 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.04 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 1.71 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.19 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 490 | mg |
| Leucyna | 803 | mg |
| Lizyna | 430 | mg |
| Metionina | 228 | mg |
| Cystyna | 237 | mg |
| Fenyloalanina | 519 | mg |
| Tyrozyna | 391 | mg |
| Treonina | 367 | mg |
| Tryptofan | 113 | mg |
| Walina | 591 | mg |
| Arginina | 448 | mg |
| Histydyna | 250 | mg |
| Alanina | 378 | mg |
| Kwas asparaginowy | 623 | mg |
| Kwas glutaminowy | 2,839 | mg |
| Glicyna | 294 | mg |
| Prolina | 1,096 | mg |
| Seryna | 555 | mg |