Ile kalorii ma Pieczywo półfrancuskie z serem?

Pieczywo półfrancuskie z serem ma 396 kcal (1584 kJ) na 100g produktu.
Pieczywo półfrancuskie z serem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Pieczywo półfrancuskie z serem

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
396
kcal
1,584
kJ
CHOLESTEROL 11.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
190
mg
OMEGA-6
1,710
mg
OMEGA-9
4,680
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 1,364 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
4 66 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 2,980 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
6 6,580 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 10,285 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
11.4 g 10.0 g 66.6 g 10.7 g 1.3 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 16.00 g
Laktoza 1.40 g
Skrobia 46.40 g
Błonnik pokarmowy 1.70 g

Witaminy

Witamina A 73.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.11 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.17 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.86 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.06 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 37.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 37.00 μg
Witamina C 0.10 mg
Witamina D 0.55 μg
Witamina E 1.94 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 292.00 mg
Sól 0.73 g
Potas 149.00 mg
Wapń 51.00 mg
Fosfor 120.00 mg
Magnez 20.00 mg
Żelazo 1.10 mg
Cynk 0.93 mg
Miedź 0.10 mg
Mangan 0.31 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 0.01 g
Kwas Kapronowy C6:0 0.01 g
Kwas Kaprolowy C8:0 0.02 g
Kwas Kaprynowy C10:0 0.03 g
Kwas Laurynowy C12:0 0.18 g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.13 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.46 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.02 g
Kwas Sterynowy C18:0 1.10 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.02 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 0.01 g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.02 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 4.61 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.04 g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 1.71 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.19 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 490 mg
Leucyna 803 mg
Lizyna 430 mg
Metionina 228 mg
Cystyna 237 mg
Fenyloalanina 519 mg
Tyrozyna 391 mg
Treonina 367 mg
Tryptofan 113 mg
Walina 591 mg
Arginina 448 mg
Histydyna 250 mg
Alanina 378 mg
Kwas asparaginowy 623 mg
Kwas glutaminowy 2,839 mg
Glicyna 294 mg
Prolina 1,096 mg
Seryna 555 mg