Ile kalorii ma Pieczywo półfrancuskie z dżemem?

Pieczywo półfrancuskie z dżemem ma 410 kcal (1640 kJ) na 100g produktu.
Pieczywo półfrancuskie z dżemem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Pieczywo półfrancuskie z dżemem

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
410
kcal
1,640
kJ
CHOLESTEROL 8.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
200
mg
OMEGA-6
1,710
mg
OMEGA-9
4,630
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 1,370 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
4 69 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 2,920 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
6 6,540 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 8,037 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
7.5 g 9.9 g 73.0 g 8.3 g 1.3 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 20.40 g
Laktoza 1.00 g
Skrobia 46.00 g
Błonnik pokarmowy 2.00 g

Witaminy

Witamina A 84.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.12 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.11 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.99 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.06 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 35.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 35.00 μg
Witamina C 0.20 mg
Witamina D 0.53 μg
Witamina E 1.95 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 286.00 mg
Sól 0.72 g
Potas 203.00 mg
Wapń 47.00 mg
Fosfor 94.00 mg
Magnez 22.00 mg
Żelazo 1.50 mg
Cynk 0.81 mg
Miedź 0.13 mg
Mangan 0.34 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 0.01 g
Kwas Kapronowy C6:0 0.01 g
Kwas Kaprolowy C8:0 0.02 g
Kwas Kaprynowy C10:0 0.03 g
Kwas Laurynowy C12:0 0.18 g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.12 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.42 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.02 g
Kwas Sterynowy C18:0 1.09 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.02 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 0.01 g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.02 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 4.56 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.04 g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 1.71 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.20 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 372 mg
Leucyna 595 mg
Lizyna 270 mg
Metionina 168 mg
Cystyna 220 mg
Fenyloalanina 407 mg
Tyrozyna 267 mg
Treonina 259 mg
Tryptofan 79 mg
Walina 432 mg
Arginina 369 mg
Histydyna 191 mg
Alanina 310 mg
Kwas asparaginowy 543 mg
Kwas glutaminowy 2,296 mg
Glicyna 250 mg
Prolina 861 mg
Seryna 407 mg