Pieczywo półfrancuskie z dżemem ma 410 kcal (1640 kJ) na 100g produktu.
Pieczywo półfrancuskie z dżemem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
410 kcal |
1,640 kJ |
CHOLESTEROL | 8.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 200 mg |
OMEGA-6 1,710 mg |
OMEGA-9 4,630 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 4 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,370 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 69 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 2,920 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 6,540 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 8,037 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7.5 g | 9.9 g | 73.0 g | 8.3 g | 1.3 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 20.40 | g |
Laktoza | 1.00 | g |
Skrobia | 46.00 | g |
Błonnik pokarmowy | 2.00 | g |
Witamina A | 84.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.12 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.11 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.99 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.06 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 35.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 35.00 | μg |
Witamina C | 0.20 | mg |
Witamina D | 0.53 | μg |
Witamina E | 1.95 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 286.00 | mg |
Sól | 0.72 | g |
Potas | 203.00 | mg |
Wapń | 47.00 | mg |
Fosfor | 94.00 | mg |
Magnez | 22.00 | mg |
Żelazo | 1.50 | mg |
Cynk | 0.81 | mg |
Miedź | 0.13 | mg |
Mangan | 0.34 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.01 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.01 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.02 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.03 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.18 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.12 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 1.42 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.09 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.02 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.01 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.02 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 4.56 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.04 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 1.71 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.20 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 372 | mg |
Leucyna | 595 | mg |
Lizyna | 270 | mg |
Metionina | 168 | mg |
Cystyna | 220 | mg |
Fenyloalanina | 407 | mg |
Tyrozyna | 267 | mg |
Treonina | 259 | mg |
Tryptofan | 79 | mg |
Walina | 432 | mg |
Arginina | 369 | mg |
Histydyna | 191 | mg |
Alanina | 310 | mg |
Kwas asparaginowy | 543 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,296 | mg |
Glicyna | 250 | mg |
Prolina | 861 | mg |
Seryna | 407 | mg |