Pieczeń z kurczaka z pieczarkami ma 182 kcal (728 kJ) na 100g produktu.
Pieczeń z kurczaka z pieczarkami to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
182 kcal |
728 kJ |
| CHOLESTEROL | 69.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 110 mg |
OMEGA-6 1,400 mg |
OMEGA-9 4,520 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 6 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 3,550 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
2 | 9 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 2,930 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 6,030 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 13,266 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 64.2 g | 10.2 g | 9.1 g | 13.8 g | 2.7 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | - | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | 8.10 | g |
| Błonnik pokarmowy | 0.70 | g |
| Witamina A | 20.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.08 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.18 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 4.22 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.24 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 6.00 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 6.00 | μg |
| Witamina C | 0.40 | mg |
| Witamina D | 0.57 | μg |
| Witamina E | 0.50 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 883.00 | mg |
| Sól | 2.21 | g |
| Potas | 251.00 | mg |
| Wapń | 15.00 | mg |
| Fosfor | 164.00 | mg |
| Magnez | 27.00 | mg |
| Żelazo | 0.90 | mg |
| Cynk | 0.80 | mg |
| Miedź | 0.11 | mg |
| Mangan | 0.14 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.04 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.05 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.01 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.18 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 0.56 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.09 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.01 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.58 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 3.87 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.06 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 1.38 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.06 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.01 | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.01 | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.02 | g |
| Izoleucyna | 696 | mg |
| Leucyna | 972 | mg |
| Lizyna | 1,080 | mg |
| Metionina | 340 | mg |
| Cystyna | 174 | mg |
| Fenyloalanina | 515 | mg |
| Tyrozyna | 438 | mg |
| Treonina | 534 | mg |
| Tryptofan | 193 | mg |
| Walina | 760 | mg |
| Arginina | 673 | mg |
| Histydyna | 488 | mg |
| Alanina | 862 | mg |
| Kwas asparaginowy | 1,315 | mg |
| Kwas glutaminowy | 2,388 | mg |
| Glicyna | 980 | mg |
| Prolina | 810 | mg |
| Seryna | 582 | mg |