Pasztet z ryb wędzonych ma 152 kcal (608 kJ) na 100g produktu.
Pasztet z ryb wędzonych to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
152 kcal |
608 kJ |
| CHOLESTEROL | 154.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 1,280 mg |
OMEGA-6 710 mg |
OMEGA-9 5,210 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 5 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 2,804 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 1 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 2,070 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 7,200 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 12,332 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 72.2 g | 10.6 g | 1.2 g | 12.9 g | 3.1 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 0.20 | g |
| Laktoza | 0.40 | g |
| Skrobia | - | g |
| Błonnik pokarmowy | 0.10 | g |
| Witamina A | 95.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.20 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 1.88 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.30 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 11.90 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 11.90 | μg |
| Witamina C | 0.80 | mg |
| Witamina D | 5.99 | μg |
| Witamina E | 1.29 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 669.00 | mg |
| Sól | 1.67 | g |
| Potas | 209.00 | mg |
| Wapń | 43.00 | mg |
| Fosfor | 184.00 | mg |
| Magnez | 24.00 | mg |
| Żelazo | 1.10 | mg |
| Cynk | 1.09 | mg |
| Miedź | 0.17 | mg |
| Mangan | 0.07 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.01 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.42 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.03 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 1.33 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 0.21 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.05 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.69 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 2.65 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.79 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | 1.08 | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 0.66 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.28 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.05 | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.42 | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.06 | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.41 | g |
| Izoleucyna | 687 | mg |
| Leucyna | 1,038 | mg |
| Lizyna | 985 | mg |
| Metionina | 395 | mg |
| Cystyna | 170 | mg |
| Fenyloalanina | 514 | mg |
| Tyrozyna | 454 | mg |
| Treonina | 569 | mg |
| Tryptofan | 169 | mg |
| Walina | 817 | mg |
| Arginina | 768 | mg |
| Histydyna | 279 | mg |
| Alanina | 785 | mg |
| Kwas asparaginowy | 1,208 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,865 | mg |
| Glicyna | 721 | mg |
| Prolina | 731 | mg |
| Seryna | 746 | mg |