Pasztet wieprzowy pieczony ma 389 kcal (1556 kJ) na 100g produktu.
Pasztet wieprzowy pieczony to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
389 kcal |
1,556 kJ |
CHOLESTEROL | 157.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 250 mg |
OMEGA-6 2,280 mg |
OMEGA-9 15,160 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 12 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 2,014 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 7 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 11,930 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
12 | 17,690 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 16,982 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
41.6 g | 32.1 g | 7.2 g | 17.9 g | 1.2 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 0.40 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 5.90 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.40 | g |
Witamina A | 1,934.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.34 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.62 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 5.01 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.30 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 19.70 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 19.70 | μg |
Witamina C | 3.00 | mg |
Witamina D | 0.68 | μg |
Witamina E | 0.71 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 472.00 | mg |
Sól | 1.18 | g |
Potas | 185.00 | mg |
Wapń | 12.00 | mg |
Fosfor | 144.00 | mg |
Magnez | 15.00 | mg |
Żelazo | 3.70 | mg |
Cynk | 2.19 | mg |
Miedź | 0.16 | mg |
Mangan | 0.09 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.02 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.41 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.04 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 7.06 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.07 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 4.20 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.05 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.11 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.04 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.95 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.09 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 13.77 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.20 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 2.09 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.19 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | 0.01 | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.18 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.02 | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.04 | g |
Izoleucyna | 1,023 | mg |
Leucyna | 1,482 | mg |
Lizyna | 1,416 | mg |
Metionina | 489 | mg |
Cystyna | 243 | mg |
Fenyloalanina | 788 | mg |
Tyrozyna | 643 | mg |
Treonina | 918 | mg |
Tryptofan | 245 | mg |
Walina | 994 | mg |
Arginina | 1,137 | mg |
Histydyna | 577 | mg |
Alanina | 1,072 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,624 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,745 | mg |
Glicyna | 925 | mg |
Prolina | 803 | mg |
Seryna | 776 | mg |