Ile kalorii ma Pasztet wieprzowy pieczony?

Pasztet wieprzowy pieczony ma 389 kcal (1556 kJ) na 100g produktu.
Pasztet wieprzowy pieczony to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Pasztet wieprzowy pieczony

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
389
kcal
1,556
kJ
CHOLESTEROL 157.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
250
mg
OMEGA-6
2,280
mg
OMEGA-9
15,160
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 12 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,014 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
7 11,930 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
12 17,690 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 16,982 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
41.6 g 32.1 g 7.2 g 17.9 g 1.2 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 0.40 g
Laktoza - g
Skrobia 5.90 g
Błonnik pokarmowy 0.40 g

Witaminy

Witamina A 1,934.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.34 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.62 mg
Witamina B3 (Niacyna) 5.01 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.30 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 19.70 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 19.70 μg
Witamina C 3.00 mg
Witamina D 0.68 μg
Witamina E 0.71 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 472.00 mg
Sól 1.18 g
Potas 185.00 mg
Wapń 12.00 mg
Fosfor 144.00 mg
Magnez 15.00 mg
Żelazo 3.70 mg
Cynk 2.19 mg
Miedź 0.16 mg
Mangan 0.09 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 0.02 g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.41 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 0.04 g
Kwas Palmitynowy C16:0 7.06 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.07 g
Kwas Sterynowy C18:0 4.20 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.05 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 0.11 g
Kwas Monoenowy C15:1 0.04 g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.95 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 0.09 g
Kwas Oleinowy C18:1 13.77 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.20 g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 2.09 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.19 g
Kwas y-linolenowy C20:3 0.01 g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.18 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.02 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.04 g

Aminokwasy

Izoleucyna 1,023 mg
Leucyna 1,482 mg
Lizyna 1,416 mg
Metionina 489 mg
Cystyna 243 mg
Fenyloalanina 788 mg
Tyrozyna 643 mg
Treonina 918 mg
Tryptofan 245 mg
Walina 994 mg
Arginina 1,137 mg
Histydyna 577 mg
Alanina 1,072 mg
Kwas asparaginowy 1,624 mg
Kwas glutaminowy 2,745 mg
Glicyna 925 mg
Prolina 803 mg
Seryna 776 mg