Pasztet rybny ma 268 kcal (1072 kJ) na 100g produktu.
Pasztet rybny to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
268 kcal |
1,072 kJ |
CHOLESTEROL | 73.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 2,560 mg |
OMEGA-6 3,160 mg |
OMEGA-9 11,670 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 10 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 2,728 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 8 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 2,320 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 17,390 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 10,149 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
56.4 g | 21.3 g | 8.8 g | 10.6 g | 2.9 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 1.90 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 5.20 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.60 | g |
Witamina A | 76.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.12 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.89 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.28 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 7.30 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 7.30 | μg |
Witamina C | 2.90 | mg |
Witamina D | 4.98 | μg |
Witamina E | 4.72 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 658.00 | mg |
Sól | 1.65 | g |
Potas | 226.00 | mg |
Wapń | 28.00 | mg |
Fosfor | 145.00 | mg |
Magnez | 24.00 | mg |
Żelazo | 0.90 | mg |
Cynk | 0.88 | mg |
Miedź | 0.16 | mg |
Mangan | 0.10 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.34 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.03 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 1.53 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.31 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.09 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.58 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.01 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 9.22 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.69 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | 1.17 | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 3.12 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 1.72 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.04 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.36 | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.05 | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.34 | g |
Izoleucyna | 541 | mg |
Leucyna | 823 | mg |
Lizyna | 775 | mg |
Metionina | 306 | mg |
Cystyna | 137 | mg |
Fenyloalanina | 402 | mg |
Tyrozyna | 356 | mg |
Treonina | 450 | mg |
Tryptofan | 146 | mg |
Walina | 642 | mg |
Arginina | 618 | mg |
Histydyna | 228 | mg |
Alanina | 630 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,002 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,728 | mg |
Glicyna | 604 | mg |
Prolina | 633 | mg |
Seryna | 578 | mg |