Pasztet podlaski z kurczaka ma 231 kcal (924 kJ) na 100g produktu.
Pasztet podlaski z kurczaka to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
231 kcal |
924 kJ |
CHOLESTEROL | 58.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 620 mg |
OMEGA-6 2,480 mg |
OMEGA-9 12,720 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 8 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 2,391 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 4 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 4,280 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 15,820 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 6,409 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
66.7 g | 21.1 g | 3.6 g | 6.7 g | 1.9 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 0.10 | g |
Laktoza | 0.10 | g |
Skrobia | 3.10 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.20 | g |
Witamina A | 671.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.72 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.09 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 28.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 28.00 | μg |
Witamina C | 1.70 | mg |
Witamina D | 0.99 | μg |
Witamina E | 3.25 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 610.00 | mg |
Sól | 1.53 | g |
Potas | 108.00 | mg |
Wapń | 42.00 | mg |
Fosfor | 91.00 | mg |
Magnez | 13.00 | mg |
Żelazo | 1.50 | mg |
Cynk | 0.75 | mg |
Miedź | 0.08 | mg |
Mangan | 0.08 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.03 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.11 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.01 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.47 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.51 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.15 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.01 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.35 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 12.11 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.17 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | 0.08 | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 2.44 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.60 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.04 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 320 | mg |
Leucyna | 548 | mg |
Lizyna | 502 | mg |
Metionina | 151 | mg |
Cystyna | 80 | mg |
Fenyloalanina | 304 | mg |
Tyrozyna | 229 | mg |
Treonina | 293 | mg |
Tryptofan | 82 | mg |
Walina | 374 | mg |
Arginina | 421 | mg |
Histydyna | 200 | mg |
Alanina | 419 | mg |
Kwas asparaginowy | 711 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,018 | mg |
Glicyna | 401 | mg |
Prolina | 357 | mg |
Seryna | 292 | mg |