Paprykarz "Szczeciński" ma 180 kcal (720 kJ) na 100g produktu.
Paprykarz "Szczeciński" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
180 kcal |
720 kJ |
CHOLESTEROL | 26.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 1,360 mg |
OMEGA-6 2,370 mg |
OMEGA-9 6,700 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 11 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 2,600 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 7 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
4 | 840 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 10,430 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 9,482 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
67.0 g | 11.9 g | 8.6 g | 9.9 g | 2.6 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 0.50 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 5.50 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.70 | g |
Witamina A | 61.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.08 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.75 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.19 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 8.60 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 8.60 | μg |
Witamina C | 4.80 | mg |
Witamina D | 0.47 | μg |
Witamina E | 3.58 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 595.00 | mg |
Sól | 1.49 | g |
Potas | 327.00 | mg |
Wapń | 15.00 | mg |
Fosfor | 147.00 | mg |
Magnez | 27.00 | mg |
Żelazo | 0.70 | mg |
Cynk | 0.51 | mg |
Miedź | 0.07 | mg |
Mangan | 0.14 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | - | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 0.60 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.01 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.17 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.06 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.03 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.01 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 6.43 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.01 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | 0.22 | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 2.36 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 1.30 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.01 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.02 | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.04 | g |
Izoleucyna | 496 | mg |
Leucyna | 757 | mg |
Lizyna | 739 | mg |
Metionina | 283 | mg |
Cystyna | 117 | mg |
Fenyloalanina | 361 | mg |
Tyrozyna | 335 | mg |
Treonina | 417 | mg |
Tryptofan | 127 | mg |
Walina | 589 | mg |
Arginina | 601 | mg |
Histydyna | 212 | mg |
Alanina | 601 | mg |
Kwas asparaginowy | 982 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,619 | mg |
Glicyna | 581 | mg |
Prolina | 566 | mg |
Seryna | 516 | mg |