Ile kalorii ma Paprykarz "Szczeciński"?

Paprykarz "Szczeciński" ma 180 kcal (720 kJ) na 100g produktu.
Paprykarz "Szczeciński" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Paprykarz "Szczeciński"

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
180
kcal
720
kJ
CHOLESTEROL 26.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
1,360
mg
OMEGA-6
2,370
mg
OMEGA-9
6,700
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 11 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,600 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
4 840 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 10,430 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 9,482 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
67.0 g 11.9 g 8.6 g 9.9 g 2.6 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 0.50 g
Laktoza - g
Skrobia 5.50 g
Błonnik pokarmowy 0.70 g

Witaminy

Witamina A 61.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.06 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg
Witamina B3 (Niacyna) 1.75 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.19 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 8.60 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 8.60 μg
Witamina C 4.80 mg
Witamina D 0.47 μg
Witamina E 3.58 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 595.00 mg
Sól 1.49 g
Potas 327.00 mg
Wapń 15.00 mg
Fosfor 147.00 mg
Magnez 27.00 mg
Żelazo 0.70 mg
Cynk 0.51 mg
Miedź 0.07 mg
Mangan 0.14 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.60 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.01 g
Kwas Sterynowy C18:0 0.17 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.06 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.03 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 0.01 g
Kwas Oleinowy C18:1 6.43 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.01 g
Kwas Erukowy C22:1 0.22 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 2.36 g
Kwas a-linolenowy C18:3 1.30 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.01 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.02 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.04 g

Aminokwasy

Izoleucyna 496 mg
Leucyna 757 mg
Lizyna 739 mg
Metionina 283 mg
Cystyna 117 mg
Fenyloalanina 361 mg
Tyrozyna 335 mg
Treonina 417 mg
Tryptofan 127 mg
Walina 589 mg
Arginina 601 mg
Histydyna 212 mg
Alanina 601 mg
Kwas asparaginowy 982 mg
Kwas glutaminowy 1,619 mg
Glicyna 581 mg
Prolina 566 mg
Seryna 516 mg