Paprykarz mrożony ma 22 kcal (88 kJ) na 100g produktu.
Paprykarz mrożony to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
22 kcal |
88 kJ |
CHOLESTEROL | 0.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 30 mg |
OMEGA-6 100 mg |
OMEGA-9 10 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 53 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 338 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
5 | 5 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
2 | 50 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
3 | 140 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 1,059 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
93.7 g | 0.3 g | 4.4 g | 1.1 g | 0.5 g |
Glukoza | 1.30 | g |
Fruktoza | 1.60 | g |
Sacharoza | 0.20 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 0.60 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.50 | g |
Witamina A | 191.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.06 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.97 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.21 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 42.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
Witamina C | 49.70 | mg |
Witamina D | - | μg |
Witamina E | 1.31 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 5.00 | mg |
Sól | 0.01 | g |
Potas | 265.00 | mg |
Wapń | 14.00 | mg |
Fosfor | 27.00 | mg |
Magnez | 13.00 | mg |
Żelazo | 0.50 | mg |
Cynk | 0.28 | mg |
Miedź | 0.07 | mg |
Mangan | 0.10 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | - | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 0.04 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.01 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | - | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 0.01 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.10 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.03 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 41 | mg |
Leucyna | 66 | mg |
Lizyna | 61 | mg |
Metionina | 14 | mg |
Cystyna | 15 | mg |
Fenyloalanina | 41 | mg |
Tyrozyna | 30 | mg |
Treonina | 41 | mg |
Tryptofan | 14 | mg |
Walina | 51 | mg |
Arginina | 51 | mg |
Histydyna | 27 | mg |
Alanina | 55 | mg |
Kwas asparaginowy | 181 | mg |
Kwas glutaminowy | 275 | mg |
Glicyna | 43 | mg |
Prolina | 43 | mg |
Seryna | 51 | mg |