Ile kalorii ma Papryka czerwona konserwowa?

Papryka czerwona konserwowa ma 33 kcal (132 kJ) na 100g produktu.
Papryka czerwona konserwowa to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Papryka czerwona konserwowa

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
33
kcal
132
kJ
CHOLESTEROL 0.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
300
mg
OMEGA-6
530
mg
OMEGA-9
40
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
8 83 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 1,185 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
2 300 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 870 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 763 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
92.0 g 1.5 g 5.0 g 0.8 g 0.7 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 0.10 g
Laktoza - g
Skrobia 0.10 g
Błonnik pokarmowy 1.80 g

Witaminy

Witamina A 133.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.04 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.05 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.55 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.18 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 17.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) - μg
Witamina C 81.20 mg
Witamina D - μg
Witamina E 1.20 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 291.00 mg
Sól 0.73 g
Potas 78.00 mg
Wapń 14.00 mg
Fosfor 68.00 mg
Magnez 5.00 mg
Żelazo 0.90 mg
Cynk 0.49 mg
Miedź 0.06 mg
Mangan 0.04 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.23 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.07 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 - g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.04 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.53 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.30 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 32 mg
Leucyna 52 mg
Lizyna 44 mg
Metionina 11 mg
Cystyna 19 mg
Fenyloalanina 30 mg
Tyrozyna 22 mg
Treonina 36 mg
Tryptofan 13 mg
Walina 42 mg
Arginina 47 mg
Histydyna 19 mg
Alanina 41 mg
Kwas asparaginowy 140 mg
Kwas glutaminowy 132 mg
Glicyna 36 mg
Prolina 44 mg
Seryna 39 mg