Paluszki z kminkiem ma 494 kcal (1976 kJ) na 100g produktu.
Paluszki z kminkiem to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
494 kcal |
1,976 kJ |
CHOLESTEROL | 318.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 370 mg |
OMEGA-6 3,380 mg |
OMEGA-9 14,670 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 7 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 3,709 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 38 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 8,970 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 18,420 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 15,812 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11.1 g | 30.5 g | 38.9 g | 16.5 g | 3.0 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 0.30 | g |
Laktoza | 0.10 | g |
Skrobia | 36.10 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.30 | g |
Witamina A | 396.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.12 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.52 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.45 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.10 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 43.10 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 43.10 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 2.52 | μg |
Witamina E | 4.91 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 894.00 | mg |
Sól | 2.24 | g |
Potas | 223.00 | mg |
Wapń | 77.00 | mg |
Fosfor | 242.00 | mg |
Magnez | 32.00 | mg |
Żelazo | 3.40 | mg |
Cynk | 2.16 | mg |
Miedź | 0.15 | mg |
Mangan | 0.30 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.05 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.04 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.43 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.22 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 5.19 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 2.98 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.06 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.19 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 14.39 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.09 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 3.36 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.37 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 894 | mg |
Leucyna | 1,334 | mg |
Lizyna | 842 | mg |
Metionina | 486 | mg |
Cystyna | 401 | mg |
Fenyloalanina | 886 | mg |
Tyrozyna | 623 | mg |
Treonina | 688 | mg |
Tryptofan | 215 | mg |
Walina | 1,046 | mg |
Arginina | 932 | mg |
Histydyna | 375 | mg |
Alanina | 850 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,238 | mg |
Kwas glutaminowy | 3,030 | mg |
Glicyna | 548 | mg |
Prolina | 1,000 | mg |
Seryna | 1,112 | mg |