Mieszanka warzywna z makaronem i wędzonką wieprzową mrożona ma 88 kcal (352 kJ) na 100g produktu.
Mieszanka warzywna z makaronem i wędzonką wieprzową mrożona to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
88 kcal |
352 kJ |
| CHOLESTEROL | 0.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 40 mg |
OMEGA-6 280 mg |
OMEGA-9 1,400 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 29 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 686 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
5 | 11 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
5 | 1,020 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 1,720 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 4,372 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 80.2 g | 3.0 g | 11.7 g | 4.6 g | 0.5 g |
| Glukoza | 0.70 | g |
| Fruktoza | 0.60 | g |
| Sacharoza | 0.80 | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | 6.90 | g |
| Błonnik pokarmowy | 2.10 | g |
| Witamina A | 233.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.14 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.09 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 1.08 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.14 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 32.50 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 32.50 | μg |
| Witamina C | 26.60 | mg |
| Witamina D | 0.09 | μg |
| Witamina E | 0.64 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 108.00 | mg |
| Sól | 0.27 | g |
| Potas | 208.00 | mg |
| Wapń | 20.00 | mg |
| Fosfor | 64.00 | mg |
| Magnez | 14.00 | mg |
| Żelazo | 0.80 | mg |
| Cynk | 0.74 | mg |
| Miedź | 0.09 | mg |
| Mangan | 0.23 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.06 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.02 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 0.63 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.01 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 0.30 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.11 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 1.27 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.02 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 0.25 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.05 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 221 | mg |
| Leucyna | 337 | mg |
| Lizyna | 310 | mg |
| Metionina | 93 | mg |
| Cystyna | 64 | mg |
| Fenyloalanina | 209 | mg |
| Tyrozyna | 152 | mg |
| Treonina | 195 | mg |
| Tryptofan | 60 | mg |
| Walina | 244 | mg |
| Arginina | 327 | mg |
| Histydyna | 126 | mg |
| Alanina | 232 | mg |
| Kwas asparaginowy | 435 | mg |
| Kwas glutaminowy | 874 | mg |
| Glicyna | 220 | mg |
| Prolina | 269 | mg |
| Seryna | 199 | mg |