Kurczak faszerowany pieczony ma 200 kcal (800 kJ) na 100g produktu.
Kurczak faszerowany pieczony to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
200 kcal |
800 kJ |
CHOLESTEROL | 91.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 100 mg |
OMEGA-6 2,130 mg |
OMEGA-9 5,070 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 9 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 4,836 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
2 | 3 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 3,460 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 7,300 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 19,681 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
60.9 g | 11.9 g | 2.8 g | 20.5 g | 3.9 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | - | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 2.60 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.10 | g |
Witamina A | 98.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.10 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.24 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 7.27 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.52 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 8.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 8.00 | μg |
Witamina C | 0.40 | mg |
Witamina D | 1.34 | μg |
Witamina E | 0.56 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 1,208.00 | mg |
Sól | 3.02 | g |
Potas | 343.00 | mg |
Wapń | 15.00 | mg |
Fosfor | 214.00 | mg |
Magnez | 33.00 | mg |
Żelazo | 1.40 | mg |
Cynk | 1.44 | mg |
Miedź | 0.08 | mg |
Mangan | 0.07 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.03 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.02 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.08 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.01 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.57 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.68 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.05 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.02 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.74 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.02 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 4.16 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.09 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | 0.04 | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 2.11 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.08 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 1,106 | mg |
Leucyna | 1,427 | mg |
Lizyna | 1,789 | mg |
Metionina | 566 | mg |
Cystyna | 257 | mg |
Fenyloalanina | 705 | mg |
Tyrozyna | 656 | mg |
Treonina | 819 | mg |
Tryptofan | 327 | mg |
Walina | 1,200 | mg |
Arginina | 1,266 | mg |
Histydyna | 825 | mg |
Alanina | 1,315 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,952 | mg |
Kwas glutaminowy | 3,182 | mg |
Glicyna | 1,301 | mg |
Prolina | 996 | mg |
Seryna | 811 | mg |