Konina mięso z kością ma 109 kcal (436 kJ) na 100g produktu.
Konina mięso z kością to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
109 kcal |
436 kJ |
| CHOLESTEROL | 75.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 300 mg |
OMEGA-6 320 mg |
OMEGA-9 820 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 6 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
11 | 751 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
0 | 0 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
4 | 890 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 1,440 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 20,625 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 74.9 g | 2.5 g | 0.0 g | 21.5 g | 1.1 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | - | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | - | g |
| Błonnik pokarmowy | - | g |
| Witamina A | 30.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.14 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.27 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 4.50 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.50 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 8.00 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 8.00 | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | 0.40 | μg |
| Witamina E | 0.52 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 46.00 | mg |
| Sól | 0.12 | g |
| Potas | 345.00 | mg |
| Wapń | 15.00 | mg |
| Fosfor | 200.00 | mg |
| Magnez | 24.00 | mg |
| Żelazo | 3.50 | mg |
| Cynk | 2.70 | mg |
| Miedź | 0.14 | mg |
| Mangan | 0.01 | mg |
| Jod | 1.80 | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.01 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.08 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 0.64 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 0.16 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.14 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 0.67 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.01 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 0.28 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.25 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.04 | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.01 | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.03 | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
| Izoleucyna | 1,457 | mg |
| Leucyna | 2,129 | mg |
| Lizyna | 2,240 | mg |
| Metionina | 627 | mg |
| Cystyna | 292 | mg |
| Fenyloalanina | 853 | mg |
| Tyrozyna | 829 | mg |
| Treonina | 874 | mg |
| Tryptofan | 226 | mg |
| Walina | 1,122 | mg |
| Arginina | 1,613 | mg |
| Histydyna | 627 | mg |
| Alanina | 1,212 | mg |
| Kwas asparaginowy | 1,860 | mg |
| Kwas glutaminowy | 2,735 | mg |
| Glicyna | 964 | mg |
| Prolina | 896 | mg |
| Seryna | 943 | mg |