Koncentrat pomidorowy 30% ma 97 kcal (388 kJ) na 100g produktu.
Koncentrat pomidorowy 30% to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
97 kcal |
388 kJ |
CHOLESTEROL | 0.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 70 mg |
OMEGA-6 650 mg |
OMEGA-9 170 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 46 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,360 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
5 | 17 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
2 | 270 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
3 | 890 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 5,422 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
73.5 g | 1.5 g | 16.7 g | 5.6 g | 2.7 g |
Glukoza | 5.70 | g |
Fruktoza | 7.10 | g |
Sacharoza | 0.80 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 0.30 | g |
Błonnik pokarmowy | 2.80 | g |
Witamina A | 575.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.20 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.20 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.07 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.57 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 10.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
Witamina C | 38.10 | mg |
Witamina D | - | μg |
Witamina E | 2.30 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 30.00 | mg |
Sól | 0.08 | g |
Potas | 1,072.00 | mg |
Wapń | 55.00 | mg |
Fosfor | 74.00 | mg |
Magnez | 51.00 | mg |
Żelazo | 1.90 | mg |
Cynk | 0.99 | mg |
Miedź | 0.11 | mg |
Mangan | 0.23 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | - | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 0.23 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.04 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | - | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 0.17 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.65 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.07 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 148 | mg |
Leucyna | 215 | mg |
Lizyna | 228 | mg |
Metionina | 37 | mg |
Cystyna | 44 | mg |
Fenyloalanina | 166 | mg |
Tyrozyna | 104 | mg |
Treonina | 178 | mg |
Tryptofan | 54 | mg |
Walina | 159 | mg |
Arginina | 159 | mg |
Histydyna | 124 | mg |
Alanina | 246 | mg |
Kwas asparaginowy | 959 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,294 | mg |
Glicyna | 129 | mg |
Prolina | 172 | mg |
Seryna | 184 | mg |