Kaszanka z kurczaka ma 207 kcal (828 kJ) na 100g produktu.
Kaszanka z kurczaka to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
207 kcal |
828 kJ |
CHOLESTEROL | 57.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 80 mg |
OMEGA-6 1,140 mg |
OMEGA-9 5,360 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 4 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 3,515 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
3 | 16 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 3,710 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 6,580 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 9,410 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
59.1 g | 11.7 g | 16.4 g | 9.8 g | 3.0 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 0.30 | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | 14.20 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.40 | g |
Witamina A | 10.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.20 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.25 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.90 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.22 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 6.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 6.00 | μg |
Witamina C | 1.30 | mg |
Witamina D | 0.41 | μg |
Witamina E | 0.45 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 892.00 | mg |
Sól | 2.23 | g |
Potas | 190.00 | mg |
Wapń | 23.00 | mg |
Fosfor | 127.00 | mg |
Magnez | 45.00 | mg |
Żelazo | 6.60 | mg |
Cynk | 1.09 | mg |
Miedź | 0.17 | mg |
Mangan | 0.37 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.04 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.11 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.02 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 2.53 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.90 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.09 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.04 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.01 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.59 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.03 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 4.62 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.07 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 1.12 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.07 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 377 | mg |
Leucyna | 810 | mg |
Lizyna | 715 | mg |
Metionina | 186 | mg |
Cystyna | 158 | mg |
Fenyloalanina | 455 | mg |
Tyrozyna | 317 | mg |
Treonina | 391 | mg |
Tryptofan | 129 | mg |
Walina | 529 | mg |
Arginina | 750 | mg |
Histydyna | 313 | mg |
Alanina | 594 | mg |
Kwas asparaginowy | 907 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,433 | mg |
Glicyna | 685 | mg |
Prolina | 603 | mg |
Seryna | 449 | mg |