Ile kalorii ma Karp świeży?

Karp świeży ma 110 kcal (440 kJ) na 100g produktu.
Karp świeży to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Karp świeży

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
110
kcal
440
kJ
CHOLESTEROL 70.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
280
mg
OMEGA-6
420
mg
OMEGA-9
1,490
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
11 731 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 670 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 2,190 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 17,211 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
76.6 g 4.2 g 0.0 g 18.0 g 1.2 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 44.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.07 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.05 mg
Witamina B3 (Niacyna) 1.50 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.17 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 10.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 10.00 μg
Witamina C 1.00 mg
Witamina D 5.00 μg
Witamina E 0.63 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 30.00 mg
Sól 0.08 g
Potas 387.00 mg
Wapń 10.00 mg
Fosfor 215.00 mg
Magnez 12.00 mg
Żelazo 0.70 mg
Cynk 0.90 mg
Miedź 0.10 mg
Mangan 0.05 mg
Jod 1.50 μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.06 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.47 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.14 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.37 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 1.04 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.07 g
Kwas Erukowy C22:1 0.01 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.31 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.12 g
Kwas y-linolenowy C20:3 0.01 g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.10 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.08 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.08 g

Aminokwasy

Izoleucyna 942 mg
Leucyna 1,432 mg
Lizyna 1,432 mg
Metionina 546 mg
Cystyna 203 mg
Fenyloalanina 649 mg
Tyrozyna 610 mg
Treonina 786 mg
Tryptofan 229 mg
Walina 1,121 mg
Arginina 1,063 mg
Histydyna 384 mg
Alanina 1,118 mg
Kwas asparaginowy 1,725 mg
Kwas glutaminowy 2,585 mg
Glicyna 1,118 mg
Prolina 1,083 mg
Seryna 971 mg