Jabłka w cieście kruchym ma 398 kcal (1592 kJ) na 100g produktu.
Jabłka w cieście kruchym to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
398 kcal |
1,592 kJ |
CHOLESTEROL | 87.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 100 mg |
OMEGA-6 660 mg |
OMEGA-9 5,510 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 5 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 278 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 45 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 12,710 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 6,270 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 5,061 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
24.4 g | 20.2 g | 49.7 g | 5.3 g | 0.4 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 18.40 | g |
Laktoza | 0.10 | g |
Skrobia | 25.00 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.80 | g |
Witamina A | 156.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.07 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.03 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.40 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.04 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 20.70 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 20.70 | μg |
Witamina C | 3.30 | mg |
Witamina D | 0.32 | μg |
Witamina E | 0.77 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 16.00 | mg |
Sól | 0.04 | g |
Potas | 135.00 | mg |
Wapń | 17.00 | mg |
Fosfor | 58.00 | mg |
Magnez | 10.00 | mg |
Żelazo | 0.80 | mg |
Cynk | 0.58 | mg |
Miedź | 0.07 | mg |
Mangan | 0.19 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.06 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.12 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.12 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.37 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.53 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 2.19 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.28 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 6.86 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.13 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.99 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.16 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.40 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.03 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 4.90 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.66 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.09 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 246 | mg |
Leucyna | 390 | mg |
Lizyna | 186 | mg |
Metionina | 118 | mg |
Cystyna | 141 | mg |
Fenyloalanina | 262 | mg |
Tyrozyna | 173 | mg |
Treonina | 178 | mg |
Tryptofan | 55 | mg |
Walina | 285 | mg |
Arginina | 251 | mg |
Histydyna | 119 | mg |
Alanina | 214 | mg |
Kwas asparaginowy | 349 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,341 | mg |
Glicyna | 166 | mg |
Prolina | 481 | mg |
Seryna | 284 | mg |