Ile kalorii ma Jabłka w cieście kruchym?

Jabłka w cieście kruchym ma 398 kcal (1592 kJ) na 100g produktu.
Jabłka w cieście kruchym to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Jabłka w cieście kruchym

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
398
kcal
1,592
kJ
CHOLESTEROL 87.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
100
mg
OMEGA-6
660
mg
OMEGA-9
5,510
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 278 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
4 45 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 12,710 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
7 6,270 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 5,061 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
24.4 g 20.2 g 49.7 g 5.3 g 0.4 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 18.40 g
Laktoza 0.10 g
Skrobia 25.00 g
Błonnik pokarmowy 1.80 g

Witaminy

Witamina A 156.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.07 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.03 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.40 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.04 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 20.70 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 20.70 μg
Witamina C 3.30 mg
Witamina D 0.32 μg
Witamina E 0.77 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 16.00 mg
Sól 0.04 g
Potas 135.00 mg
Wapń 17.00 mg
Fosfor 58.00 mg
Magnez 10.00 mg
Żelazo 0.80 mg
Cynk 0.58 mg
Miedź 0.07 mg
Mangan 0.19 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 0.06 g
Kwas Kapronowy C6:0 0.12 g
Kwas Kaprolowy C8:0 0.12 g
Kwas Kaprynowy C10:0 0.37 g
Kwas Laurynowy C12:0 0.53 g
Kwas Mirystynowy C14:0 2.19 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 0.28 g
Kwas Palmitynowy C16:0 6.86 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.13 g
Kwas Sterynowy C18:0 1.99 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 0.16 g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.40 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 0.03 g
Kwas Oleinowy C18:1 4.90 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.66 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.09 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.01 g

Aminokwasy

Izoleucyna 246 mg
Leucyna 390 mg
Lizyna 186 mg
Metionina 118 mg
Cystyna 141 mg
Fenyloalanina 262 mg
Tyrozyna 173 mg
Treonina 178 mg
Tryptofan 55 mg
Walina 285 mg
Arginina 251 mg
Histydyna 119 mg
Alanina 214 mg
Kwas asparaginowy 349 mg
Kwas glutaminowy 1,341 mg
Glicyna 166 mg
Prolina 481 mg
Seryna 284 mg