Herbatniki z czekoladą ma 496 kcal (1984 kJ) na 100g produktu.
Herbatniki z czekoladą to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
496 kcal |
1,984 kJ |
CHOLESTEROL | 14.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 100 mg |
OMEGA-6 1,810 mg |
OMEGA-9 9,830 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 877 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 60 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 12,420 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
4 | 11,740 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 5,706 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6.9 g | 25.5 g | 61.2 g | 5.9 g | 0.5 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 23.40 | g |
Laktoza | 0.80 | g |
Skrobia | 34.20 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.20 | g |
Witamina A | 11.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.07 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.13 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.39 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.03 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 15.50 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 15.50 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.06 | μg |
Witamina E | 1.15 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 134.00 | mg |
Sól | 0.34 | g |
Potas | 240.00 | mg |
Wapń | 44.00 | mg |
Fosfor | 96.00 | mg |
Magnez | 26.00 | mg |
Żelazo | 1.50 | mg |
Cynk | 0.62 | mg |
Miedź | 0.11 | mg |
Mangan | 0.23 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.10 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.26 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.01 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 8.52 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.11 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 3.29 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.13 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.16 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 9.67 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 1.81 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.10 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 263 | mg |
Leucyna | 426 | mg |
Lizyna | 188 | mg |
Metionina | 122 | mg |
Cystyna | 162 | mg |
Fenyloalanina | 295 | mg |
Tyrozyna | 200 | mg |
Treonina | 195 | mg |
Tryptofan | 57 | mg |
Walina | 315 | mg |
Arginina | 294 | mg |
Histydyna | 131 | mg |
Alanina | 228 | mg |
Kwas asparaginowy | 366 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,593 | mg |
Glicyna | 194 | mg |
Prolina | 570 | mg |
Seryna | 302 | mg |