Herbatniki w czekoladzie ma 491 kcal (1964 kJ) na 100g produktu.
Herbatniki w czekoladzie to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
491 kcal |
1,964 kJ |
| CHOLESTEROL | 9.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 80 mg |
OMEGA-6 1,130 mg |
OMEGA-9 8,710 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,103 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 62 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 12,910 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
4 | 9,920 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 6,084 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 6.0 g | 24.0 g | 63.1 g | 6.3 g | 0.6 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 25.90 | g |
| Laktoza | 1.30 | g |
| Skrobia | 33.70 | g |
| Błonnik pokarmowy | 1.20 | g |
| Witamina A | 8.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.07 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.21 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.50 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.03 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 15.40 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 15.40 | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | 0.04 | μg |
| Witamina E | 1.24 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 134.00 | mg |
| Sól | 0.34 | g |
| Potas | 426.00 | mg |
| Wapń | 44.00 | mg |
| Fosfor | 116.00 | mg |
| Magnez | 44.00 | mg |
| Żelazo | 2.50 | mg |
| Cynk | 0.68 | mg |
| Miedź | 0.16 | mg |
| Mangan | 0.26 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.06 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.16 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.03 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 6.86 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.22 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 5.41 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.17 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.27 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 8.44 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 1.13 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.08 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 273 | mg |
| Leucyna | 449 | mg |
| Lizyna | 207 | mg |
| Metionina | 126 | mg |
| Cystyna | 170 | mg |
| Fenyloalanina | 315 | mg |
| Tyrozyna | 221 | mg |
| Treonina | 215 | mg |
| Tryptofan | 59 | mg |
| Walina | 340 | mg |
| Arginina | 336 | mg |
| Histydyna | 139 | mg |
| Alanina | 249 | mg |
| Kwas asparaginowy | 431 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,650 | mg |
| Glicyna | 223 | mg |
| Prolina | 574 | mg |
| Seryna | 322 | mg |