Herbatniki kakaowe ma 477 kcal (1908 kJ) na 100g produktu.
Herbatniki kakaowe to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
477 kcal |
1,908 kJ |
CHOLESTEROL | 24.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 100 mg |
OMEGA-6 1,980 mg |
OMEGA-9 8,890 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 2 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 862 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 60 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
7 | 10,030 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
4 | 10,970 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 6,666 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7.3 g | 22.3 g | 62.9 g | 6.9 g | 0.6 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 20.20 | g |
Laktoza | 0.40 | g |
Skrobia | 37.40 | g |
Błonnik pokarmowy | 1.60 | g |
Witamina A | 19.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.08 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.10 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.44 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.04 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 18.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 18.00 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.10 | μg |
Witamina E | 0.95 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 137.00 | mg |
Sól | 0.34 | g |
Potas | 182.00 | mg |
Wapń | 50.00 | mg |
Fosfor | 116.00 | mg |
Magnez | 31.00 | mg |
Żelazo | 1.30 | mg |
Cynk | 0.94 | mg |
Miedź | 0.25 | mg |
Mangan | 0.33 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.01 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.11 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.28 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 7.89 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.02 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 1.53 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.19 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.07 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 8.82 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 1.98 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.10 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 315 | mg |
Leucyna | 499 | mg |
Lizyna | 235 | mg |
Metionina | 143 | mg |
Cystyna | 186 | mg |
Fenyloalanina | 345 | mg |
Tyrozyna | 229 | mg |
Treonina | 233 | mg |
Tryptofan | 71 | mg |
Walina | 384 | mg |
Arginina | 346 | mg |
Histydyna | 152 | mg |
Alanina | 277 | mg |
Kwas asparaginowy | 436 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,809 | mg |
Glicyna | 226 | mg |
Prolina | 650 | mg |
Seryna | 363 | mg |