Ile kalorii ma Halibut biały świeży?

Halibut biały świeży ma 98 kcal (392 kJ) na 100g produktu.
Halibut biały świeży to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Halibut biały świeży

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
98
kcal
392
kJ
CHOLESTEROL 41.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
610
mg
OMEGA-6
60
mg
OMEGA-9
370
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
9 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
11 926 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 290 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 1,040 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 19,186 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
76.7 g 1.9 g 0.0 g 20.1 g 1.3 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 32.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.08 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.07 mg
Witamina B3 (Niacyna) 5.90 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.42 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 12.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 12.00 μg
Witamina C - mg
Witamina D 5.00 μg
Witamina E 0.85 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 67.00 mg
Sól 0.17 g
Potas 446.00 mg
Wapń 14.00 mg
Fosfor 202.00 mg
Magnez 28.00 mg
Żelazo 0.50 mg
Cynk 0.40 mg
Miedź 0.20 mg
Mangan 0.01 mg
Jod 52.00 μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.02 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.20 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.07 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.07 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.21 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.06 g
Kwas Erukowy C22:1 0.03 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.02 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.03 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.04 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.14 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.03 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.37 g

Aminokwasy

Izoleucyna 1,175 mg
Leucyna 1,794 mg
Lizyna 1,443 mg
Metionina 740 mg
Cystyna 222 mg
Fenyloalanina 629 mg
Tyrozyna 629 mg
Treonina 916 mg
Tryptofan 240 mg
Walina 1,202 mg
Arginina 1,267 mg
Histydyna 444 mg
Alanina 1,637 mg
Kwas asparaginowy 1,989 mg
Kwas glutaminowy 2,784 mg
Glicyna 1,067 mg
Prolina 749 mg
Seryna 1,175 mg