Ile kalorii ma Fasolka flageolet konserwowa?

Fasolka flageolet konserwowa ma 74 kcal (296 kJ) na 100g produktu.
Fasolka flageolet konserwowa to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Fasolka flageolet konserwowa

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
74
kcal
296
kJ
CHOLESTEROL 0.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
80
mg
OMEGA-6
40
mg
OMEGA-9
20
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
8 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 1,538 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 14 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
1 20 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 140 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 5,962 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
77.2 g 0.2 g 15.0 g 6.3 g 1.3 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 0.40 g
Laktoza - g
Skrobia 7.30 g
Błonnik pokarmowy 6.70 g

Witaminy

Witamina A 14.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.07 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.04 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.86 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.18 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 53.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) - μg
Witamina C 3.70 mg
Witamina D - μg
Witamina E 0.15 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 291.00 mg
Sól 0.73 g
Potas 299.00 mg
Wapń 56.00 mg
Fosfor 125.00 mg
Magnez 36.00 mg
Żelazo 1.90 mg
Cynk 0.62 mg
Miedź 0.18 mg
Mangan 0.36 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.02 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 - g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 - g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.02 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.04 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.08 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 288 mg
Leucyna 475 mg
Lizyna 375 mg
Metionina 94 mg
Cystyna 74 mg
Fenyloalanina 288 mg
Tyrozyna 181 mg
Treonina 338 mg
Tryptofan 82 mg
Walina 387 mg
Arginina 313 mg
Histydyna 150 mg
Alanina 363 mg
Kwas asparaginowy 1,101 mg
Kwas glutaminowy 801 mg
Glicyna 276 mg
Prolina 288 mg
Seryna 426 mg