Ciasto kruche ma 438 kcal (1752 kJ) na 100g produktu.
Ciasto kruche to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
438 kcal |
1,752 kJ |
| CHOLESTEROL | 50.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 240 mg |
OMEGA-6 1,890 mg |
OMEGA-9 9,090 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 4 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 218 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 49 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 11,180 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 11,220 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 5,375 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 19.3 g | 23.6 g | 51.4 g | 5.5 g | 0.2 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 15.30 | g |
| Laktoza | 0.20 | g |
| Skrobia | 32.80 | g |
| Błonnik pokarmowy | 1.10 | g |
| Witamina A | 207.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.06 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 0.44 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.01 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 14.30 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | 14.30 | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | 0.92 | μg |
| Witamina E | 2.87 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 26.00 | mg |
| Sól | 0.07 | g |
| Potas | 62.00 | mg |
| Wapń | 14.00 | mg |
| Fosfor | 44.00 | mg |
| Magnez | 6.00 | mg |
| Żelazo | 0.60 | mg |
| Cynk | 0.36 | mg |
| Miedź | 0.05 | mg |
| Mangan | 0.12 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | 0.03 | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | 0.05 | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.09 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.22 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.55 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 1.46 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.16 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 5.91 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.09 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 2.58 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.04 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.10 | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | 0.04 | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.26 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.03 | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 8.61 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.05 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 1.89 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.24 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 194 | mg |
| Leucyna | 390 | mg |
| Lizyna | 164 | mg |
| Metionina | 108 | mg |
| Cystyna | 189 | mg |
| Fenyloalanina | 277 | mg |
| Tyrozyna | 101 | mg |
| Treonina | 159 | mg |
| Tryptofan | 45 | mg |
| Walina | 237 | mg |
| Arginina | 221 | mg |
| Histydyna | 132 | mg |
| Alanina | 174 | mg |
| Kwas asparaginowy | 222 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,821 | mg |
| Glicyna | 187 | mg |
| Prolina | 640 | mg |
| Seryna | 273 | mg |