Ciastka "Karpatki" ma 459 kcal (1836 kJ) na 100g produktu.
Ciastka "Karpatki" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
459 kcal |
1,836 kJ |
CHOLESTEROL | 103.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 390 mg |
OMEGA-6 2,840 mg |
OMEGA-9 13,740 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 5 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 366 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 39 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
11 | 12,130 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 16,970 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 4,678 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23.2 g | 30.8 g | 40.7 g | 4.9 g | 0.4 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 25.60 | g |
Laktoza | 0.20 | g |
Skrobia | 12.90 | g |
Błonnik pokarmowy | 0.40 | g |
Witamina A | 292.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.14 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.19 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.02 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 12.40 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 12.40 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 1.76 | μg |
Witamina E | 4.56 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 64.00 | mg |
Sól | 0.16 | g |
Potas | 56.00 | mg |
Wapń | 19.00 | mg |
Fosfor | 61.00 | mg |
Magnez | 5.00 | mg |
Żelazo | 0.70 | mg |
Cynk | 0.52 | mg |
Miedź | 0.04 | mg |
Mangan | 0.06 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | 0.02 | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | 0.04 | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.09 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.18 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.65 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 1.15 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.11 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 6.27 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.06 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 3.50 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.06 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.07 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | 0.03 | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.23 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | 0.02 | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 13.30 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.09 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 2.84 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.37 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.02 | g |
Izoleucyna | 234 | mg |
Leucyna | 383 | mg |
Lizyna | 237 | mg |
Metionina | 132 | mg |
Cystyna | 132 | mg |
Fenyloalanina | 257 | mg |
Tyrozyna | 149 | mg |
Treonina | 189 | mg |
Tryptofan | 58 | mg |
Walina | 279 | mg |
Arginina | 248 | mg |
Histydyna | 114 | mg |
Alanina | 223 | mg |
Kwas asparaginowy | 316 | mg |
Kwas glutaminowy | 1,079 | mg |
Glicyna | 164 | mg |
Prolina | 363 | mg |
Seryna | 310 | mg |