Boczek wędzony bez kości ma 260 kcal (1040 kJ) na 100g produktu.
Boczek wędzony bez kości to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
260 kcal |
1,040 kJ |
| CHOLESTEROL | 61.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 0 mg |
OMEGA-6 0 mg |
OMEGA-9 0 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
2 | 6 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
6 | 3,754 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
0 | 0 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
0 | 0 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
0 | 0 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
16 | 13,979 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 55.2 g | 22.2 g | 0.0 g | 15.0 g | 7.6 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | - | g |
| Laktoza | - | g |
| Skrobia | - | g |
| Błonnik pokarmowy | - | g |
| Witamina A | - | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.37 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | - | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 5.62 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | - | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | - | μg |
| Witamina E | - | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 1,006.00 | mg |
| Sól | 2.52 | g |
| Potas | 231.00 | mg |
| Wapń | - | mg |
| Fosfor | - | mg |
| Magnez | - | mg |
| Żelazo | - | mg |
| Cynk | 1.50 | mg |
| Miedź | 0.05 | mg |
| Mangan | 0.01 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | - | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | - | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | - | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | - | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | - | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | - | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | - | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | - | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | - | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | - | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 783 | mg |
| Leucyna | 1,222 | mg |
| Lizyna | 1,284 | mg |
| Metionina | 328 | mg |
| Cystyna | 177 | mg |
| Fenyloalanina | 570 | mg |
| Tyrozyna | 458 | mg |
| Treonina | 782 | mg |
| Tryptofan | - | mg |
| Walina | 787 | mg |
| Arginina | 958 | mg |
| Histydyna | 513 | mg |
| Alanina | 1,005 | mg |
| Kwas asparaginowy | 1,318 | mg |
| Kwas glutaminowy | 2,164 | mg |
| Glicyna | 1,011 | mg |
| Prolina | 873 | mg |
| Seryna | 528 | mg |