Baton z kurczaka ma 145 kcal (580 kJ) na 100g produktu.
Baton z kurczaka to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
145 kcal |
580 kJ |
CHOLESTEROL | 66.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 80 mg |
OMEGA-6 1,000 mg |
OMEGA-9 3,820 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 8 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 3,187 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
0 | 0 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
6 | 2,610 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
10 | 4,900 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 16,002 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
72.0 g | 8.6 g | 0.1 g | 16.7 g | 2.6 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | - | g |
Laktoza | - | g |
Skrobia | - | g |
Błonnik pokarmowy | - | g |
Witamina A | 9.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.07 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.15 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 6.76 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.33 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 6.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | 6.00 | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.18 | μg |
Witamina E | 0.26 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 753.00 | mg |
Sól | 1.88 | g |
Potas | 283.00 | mg |
Wapń | 43.00 | mg |
Fosfor | 194.00 | mg |
Magnez | 29.00 | mg |
Żelazo | 1.10 | mg |
Cynk | 0.76 | mg |
Miedź | 0.07 | mg |
Mangan | 0.04 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | - | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | - | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 0.02 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.06 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.01 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 1.95 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | - | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 0.49 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.08 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | 0.02 | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.55 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 3.20 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.05 | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.98 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.03 | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | 0.02 | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | 0.01 | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | 0.01 | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | 0.01 | g |
Izoleucyna | 884 | mg |
Leucyna | 1,246 | mg |
Lizyna | 1,452 | mg |
Metionina | 433 | mg |
Cystyna | 191 | mg |
Fenyloalanina | 636 | mg |
Tyrozyna | 556 | mg |
Treonina | 696 | mg |
Tryptofan | 226 | mg |
Walina | 961 | mg |
Arginina | 655 | mg |
Histydyna | 628 | mg |
Alanina | 1,085 | mg |
Kwas asparaginowy | 1,689 | mg |
Kwas glutaminowy | 2,673 | mg |
Glicyna | 1,126 | mg |
Prolina | 861 | mg |
Seryna | 700 | mg |