Ile kalorii ma Baton z kurczaka?

Baton z kurczaka ma 145 kcal (580 kJ) na 100g produktu.
Baton z kurczaka to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Baton z kurczaka

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
145
kcal
580
kJ
CHOLESTEROL 66.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
80
mg
OMEGA-6
1,000
mg
OMEGA-9
3,820
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
9 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 3,187 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
6 2,610 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
10 4,900 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 16,002 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
72.0 g 8.6 g 0.1 g 16.7 g 2.6 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A 9.00 μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.07 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.15 mg
Witamina B3 (Niacyna) 6.76 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.33 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 6.00 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 6.00 μg
Witamina C - mg
Witamina D 0.18 μg
Witamina E 0.26 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 753.00 mg
Sól 1.88 g
Potas 283.00 mg
Wapń 43.00 mg
Fosfor 194.00 mg
Magnez 29.00 mg
Żelazo 1.10 mg
Cynk 0.76 mg
Miedź 0.07 mg
Mangan 0.04 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 0.02 g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.06 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 0.01 g
Kwas Palmitynowy C16:0 1.95 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 0.49 g
Kwas Arachidowy C20:0 0.08 g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 0.02 g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.55 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 3.20 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 0.05 g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.98 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.03 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.02 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.01 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 0.01 g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 0.01 g

Aminokwasy

Izoleucyna 884 mg
Leucyna 1,246 mg
Lizyna 1,452 mg
Metionina 433 mg
Cystyna 191 mg
Fenyloalanina 636 mg
Tyrozyna 556 mg
Treonina 696 mg
Tryptofan 226 mg
Walina 961 mg
Arginina 655 mg
Histydyna 628 mg
Alanina 1,085 mg
Kwas asparaginowy 1,689 mg
Kwas glutaminowy 2,673 mg
Glicyna 1,126 mg
Prolina 861 mg
Seryna 700 mg