Baton "Snickers" ma 504 kcal (2016 kJ) na 100g produktu.
Baton "Snickers" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
| WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
504 kcal |
2,016 kJ |
| CHOLESTEROL | 5.0 mg | |
| KWASY OMEGA | OMEGA-3 50 mg |
OMEGA-6 4,430 mg |
OMEGA-9 10,980 mg |
| WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 5 mg |
| SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 1,928 mg |
| WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 42 g |
| KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 13,020 mg |
| KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
5 | 15,460 mg |
| AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 9,292 mg |
| Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
|---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| 5.2 g | 28.9 g | 52.6 g | 9.7 g | 3.6 g |
| Glukoza | - | g |
| Fruktoza | - | g |
| Sacharoza | 28.20 | g |
| Laktoza | 4.50 | g |
| Skrobia | 6.00 | g |
| Błonnik pokarmowy | 2.90 | g |
| Witamina A | 1.00 | μg |
| Witamina B1 (Tiamina) | 0.10 | mg |
| Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.20 | mg |
| Witamina B3 (Niacyna) | 3.40 | mg |
| Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
| Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
| Witamina B6 | 0.20 | mg |
| Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
| Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
| Witamina B9 (Kwas foliowy) | 40.00 | μg |
| Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
| Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
| Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
| Witamina C | - | mg |
| Witamina D | 0.20 | μg |
| Witamina E | 1.00 | mg |
| Witamina K | - | μg |
| Sód | 359.00 | mg |
| Sól | 0.90 | g |
| Potas | 312.00 | mg |
| Wapń | 98.00 | mg |
| Fosfor | 186.00 | mg |
| Magnez | 72.00 | mg |
| Żelazo | 1.30 | mg |
| Cynk | 1.30 | mg |
| Miedź | 0.40 | mg |
| Mangan | 0.25 | mg |
| Jod | - | μg |
| Kwas masłowy C4:0 | - | g |
| Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
| Kwas Kaprolowy C8:0 | 0.03 | g |
| Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.07 | g |
| Kwas Laurynowy C12:0 | 0.13 | g |
| Kwas Mirystynowy C14:0 | 0.39 | g |
| Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.04 | g |
| Kwas Palmitynowy C16:0 | 7.69 | g |
| Kwas Margarynowy C17:0 | 0.07 | g |
| Kwas Sterynowy C18:0 | 4.38 | g |
| Kwas Arachidowy C20:0 | 0.22 | g |
| Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
| Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
| Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
| Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.05 | g |
| Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
| Kwas Oleinowy C18:1 | 10.88 | g |
| Kwas Eikozaenowy C20:1 | 0.05 | g |
| Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
| Kwas Linolowy C18:2 | 4.43 | g |
| Kwas a-linolenowy C18:3 | 0.05 | g |
| Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
| Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
| Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
| Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
| Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
| Izoleucyna | 415 | mg |
| Leucyna | 802 | mg |
| Lizyna | 377 | mg |
| Metionina | 100 | mg |
| Cystyna | 129 | mg |
| Fenyloalanina | 409 | mg |
| Tyrozyna | 438 | mg |
| Treonina | 237 | mg |
| Tryptofan | 105 | mg |
| Walina | 490 | mg |
| Arginina | 885 | mg |
| Histydyna | 234 | mg |
| Alanina | 376 | mg |
| Kwas asparaginowy | 1,091 | mg |
| Kwas glutaminowy | 1,970 | mg |
| Glicyna | 429 | mg |
| Prolina | 530 | mg |
| Seryna | 512 | mg |