Baton "Bounty Milk" ma 460 kcal (1840 kJ) na 100g produktu.
Baton "Bounty Milk" to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.
Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g |
460 kcal |
1,840 kJ |
CHOLESTEROL | 5.0 mg |
KWASY OMEGA | OMEGA-3 0 mg |
OMEGA-6 300 mg |
OMEGA-9 3,160 mg |
WITAMINY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
8 | 1 mg |
SKŁADNIKI MINERALNE Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g |
10 | 912 mg |
WĘGLOWODANY Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g |
4 | 56 g |
KWASY NASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
9 | 21,710 mg |
KWASY NIENASYCONE Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
3 | 3,460 mg |
AMINOKWASY Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu |
17 | 4,023 mg |
Woda |
Tłuszcze Lipidy |
Węglowodany Cukry / Sacharydy |
Białko Proteiny |
Reszta Popiół |
---|---|---|---|---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8.6 g | 25.2 g | 56.7 g | 4.2 g | 5.3 g |
Glukoza | - | g |
Fruktoza | - | g |
Sacharoza | 40.20 | g |
Laktoza | 2.40 | g |
Skrobia | 7.90 | g |
Błonnik pokarmowy | 5.40 | g |
Witamina A | 1.00 | μg |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.30 | mg |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.10 | mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.30 | mg |
Witamina B4 (Cholina) | - | μg |
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) | - | μg |
Witamina B6 | 0.03 | mg |
Witamina B7 (Biotyna) | - | mg |
Witamina B8 (Inozotyl) | - | mg |
Witamina B9 (Kwas foliowy) | 10.00 | μg |
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) | - | μg |
Witamina B11 (Kwas foliowy) | - | μg |
Witamina B12 (Kobalamina) | - | μg |
Witamina C | - | mg |
Witamina D | 0.30 | μg |
Witamina E | 0.30 | mg |
Witamina K | - | μg |
Sód | 128.00 | mg |
Sól | 0.32 | g |
Potas | 263.00 | mg |
Wapń | 57.00 | mg |
Fosfor | 102.00 | mg |
Magnez | 39.00 | mg |
Żelazo | 1.50 | mg |
Cynk | 0.60 | mg |
Miedź | 0.30 | mg |
Mangan | 0.20 | mg |
Jod | - | μg |
Kwas masłowy C4:0 | - | g |
Kwas Kapronowy C6:0 | - | g |
Kwas Kaprolowy C8:0 | 1.02 | g |
Kwas Kaprynowy C10:0 | 0.94 | g |
Kwas Laurynowy C12:0 | 8.28 | g |
Kwas Mirystynowy C14:0 | 3.07 | g |
Kwas Pentadekanowy C15:0 | 0.02 | g |
Kwas Palmitynowy C16:0 | 4.35 | g |
Kwas Margarynowy C17:0 | 0.05 | g |
Kwas Sterynowy C18:0 | 3.93 | g |
Kwas Arachidowy C20:0 | 0.05 | g |
Kwas Behenowy C22:0 | - | g |
Kwas Tetradecenowy C14:1 | - | g |
Kwas Monoenowy C15:1 | - | g |
Kwas Palmitooleinowy C16:1 | 0.01 | g |
Kwas Margarooleinowy C17:1 | - | g |
Kwas Oleinowy C18:1 | 3.15 | g |
Kwas Eikozaenowy C20:1 | - | g |
Kwas Erukowy C22:1 | - | g |
Kwas Linolowy C18:2 | 0.30 | g |
Kwas a-linolenowy C18:3 | - | g |
Kwas y-linolenowy C20:3 | - | g |
Kwas Arachaidonowy C20:4 | - | g |
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 | - | g |
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 | - | g |
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 | - | g |
Izoleucyna | 192 | mg |
Leucyna | 354 | mg |
Lizyna | 206 | mg |
Metionina | 115 | mg |
Cystyna | 39 | mg |
Fenyloalanina | 188 | mg |
Tyrozyna | 161 | mg |
Treonina | 177 | mg |
Tryptofan | 62 | mg |
Walina | 256 | mg |
Arginina | 339 | mg |
Histydyna | 102 | mg |
Alanina | 183 | mg |
Kwas asparaginowy | 362 | mg |
Kwas glutaminowy | 826 | mg |
Glicyna | 148 | mg |
Prolina | 267 | mg |
Seryna | 223 | mg |