Ile kalorii ma Baleron gotowany?

Baleron gotowany ma 189 kcal (756 kJ) na 100g produktu.
Baleron gotowany to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Baleron gotowany

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
189
kcal
756
kJ
CHOLESTEROL 55.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
230
mg
OMEGA-6
1,220
mg
OMEGA-9
4,680
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
8 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,462 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
0 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 4,920 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
6 6,130 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 16,704 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
67.9 g 12.8 g 0.9 g 17.5 g 0.9 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza - g
Laktoza - g
Skrobia - g
Błonnik pokarmowy - g

Witaminy

Witamina A - μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.35 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.18 mg
Witamina B3 (Niacyna) 2.97 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.16 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 1.60 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) 1.60 μg
Witamina C - mg
Witamina D 0.50 μg
Witamina E 0.28 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 594.00 mg
Sól 1.49 g
Potas 219.00 mg
Wapń 16.00 mg
Fosfor 132.00 mg
Magnez 12.00 mg
Żelazo 1.20 mg
Cynk 2.50 mg
Miedź 0.07 mg
Mangan 0.02 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 0.49 g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 2.51 g
Kwas Margarynowy C17:0 - g
Kwas Sterynowy C18:0 1.92 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 0.28 g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 4.40 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 - g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 1.08 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.19 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 0.14 g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 0.04 g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 866 mg
Leucyna 1,475 mg
Lizyna 1,503 mg
Metionina 476 mg
Cystyna 236 mg
Fenyloalanina 701 mg
Tyrozyna 650 mg
Treonina 795 mg
Tryptofan 244 mg
Walina 950 mg
Arginina 1,183 mg
Histydyna 684 mg
Alanina 991 mg
Kwas asparaginowy 1,654 mg
Kwas glutaminowy 2,749 mg
Glicyna 795 mg
Prolina 801 mg
Seryna 746 mg