Ile kalorii ma Bagietki francuskie?

Bagietki francuskie ma 283 kcal (1132 kJ) na 100g produktu.
Bagietki francuskie to ok. 0g. Zatem zawiera 0 kcal łącznie.

Bagietki francuskie

Skład produktu w 100g części jadalnej (bez odpadków jak skórka, kości, ości, itp.)

WARTOŚĆ ENERGETYCZNA
Kalorie (cal) i Jule (J) w 100g
283
kcal
1,132
kJ
CHOLESTEROL 0.0 mg
KWASY OMEGA OMEGA-3
70
mg
OMEGA-6
910
mg
OMEGA-9
370
mg
WITAMINY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
6 mg
SKŁADNIKI MINERALNE
Liczba oraz łączna masa minerałów w 100g
10 2,731 mg
WĘGLOWODANY
Liczba oraz łączna masa węglowodanych w 100g
3 58 g
KWASY NASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
3 290 mg
KWASY NIENASYCONE
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
4 1,350 mg
AMINOKWASY
Liczba oraz łączna masa witamin w 100g produktu
17 8,482 mg
Woda
 
Tłuszcze
Lipidy
Węglowodany
Cukry / Sacharydy
Białko
Proteiny
Reszta
Popiół
woda tłuszcz węglowodany Białko / proteiny Popiół
28.2 g 1.7 g 59.2 g 8.7 g 2.2 g

Węglowodany

Glukoza - g
Fruktoza - g
Sacharoza 0.40 g
Laktoza - g
Skrobia 55.70 g
Błonnik pokarmowy 2.00 g

Witaminy

Witamina A - μg
Witamina B1 (Tiamina) 0.12 mg
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.07 mg
Witamina B3 (Niacyna) 0.98 mg
Witamina B4 (Cholina) - μg
Witamina B5 (Kwas panetetonowy) - μg
Witamina B6 0.05 mg
Witamina B7 (Biotyna) - mg
Witamina B8 (Inozotyl) - mg
Witamina B9 (Kwas foliowy) 39.60 μg
Witamina B10 (Kwas p-aminobenzoesowy) - μg
Witamina B11 (Kwas foliowy) - μg
Witamina B12 (Kobalamina) - μg
Witamina C - mg
Witamina D - μg
Witamina E 0.43 mg
Witamina K - μg

Składniki mineralne

Sód 710.00 mg
Sól 1.78 g
Potas 124.00 mg
Wapń 17.00 mg
Fosfor 81.00 mg
Magnez 22.00 mg
Żelazo 1.20 mg
Cynk 0.80 mg
Miedź 0.10 mg
Mangan 0.35 mg
Jod - μg

Kwasy tłuszczowe nasycone

Kwas masłowy C4:0 - g
Kwas Kapronowy C6:0 - g
Kwas Kaprolowy C8:0 - g
Kwas Kaprynowy C10:0 - g
Kwas Laurynowy C12:0 - g
Kwas Mirystynowy C14:0 - g
Kwas Pentadekanowy C15:0 - g
Kwas Palmitynowy C16:0 0.26 g
Kwas Margarynowy C17:0 0.02 g
Kwas Sterynowy C18:0 0.01 g
Kwas Arachidowy C20:0 - g
Kwas Behenowy C22:0 - g

Kwasy tłuszczowe jednonienasycone

Kwas Tetradecenowy C14:1 - g
Kwas Monoenowy C15:1 - g
Kwas Palmitooleinowy C16:1 - g
Kwas Margarooleinowy C17:1 - g
Kwas Oleinowy C18:1 0.36 g
Kwas Eikozaenowy C20:1 - g
Kwas Erukowy C22:1 0.01 g

Kwasy tłuszczowe wielonienasycone

Kwas Linolowy C18:2 0.91 g
Kwas a-linolenowy C18:3 0.07 g
Kwas y-linolenowy C20:3 - g
Kwas Arachaidonowy C20:4 - g
Kwas Eikozapentaenowy C20:5 - g
Kwas Dokozapentaenowy C22:5 - g
Kwas Dokozaheksaenowy C22:6 - g

Aminokwasy

Izoleucyna 382 mg
Leucyna 619 mg
Lizyna 219 mg
Metionina 172 mg
Cystyna 254 mg
Fenyloalanina 434 mg
Tyrozyna 278 mg
Treonina 261 mg
Tryptofan 80 mg
Walina 441 mg
Arginina 398 mg
Histydyna 198 mg
Alanina 320 mg
Kwas asparaginowy 462 mg
Kwas glutaminowy 2,585 mg
Glicyna 274 mg
Prolina 945 mg
Seryna 421 mg